Повезане вести

Испливао снимак на ком Александра Николић ломи све пред собом Бацила бубицу, разбила тањире, а онда јецала на сав глас

Испливао снимак на ком Александра Николић ломи све пред собом Бацила бубицу, разбила тањире, а онда јецала на сав глас

Блиц 14.10.2022
Александра Николић данима не може да се смири због "афере чоколадица". Ниаме, она се уплашила да је својим потезом угрозила везу са Дејаном Драгојевићем, па све време плаче. Сада је испливао снимак на мрежама где је Александра у… »
"Лажов сам, погрешила сам, нисам хтела да угрозим своју везу" Шок признање Алекс Николић, ипак је урадила оно што су сви…

"Лажов сам, погрешила сам, нисам хтела да угрозим своју везу" Шок признање Алекс Николић, ипак је урадила оно што су сви…

Курир 14.10.2022
Задругари су имали прилику да виде снимак разговора Милице Веселиновић и Билала Брајловића, где јој он прича да она прави будалу од њега и да га је издала. Ово се односило на то што је Милица променила причу да је Билалу дала… »
"Не знам зашто је то урадила": Мајка Александре Николић шокирана због њеног односа са Билалом, споменула и Дејана

"Не знам зашто је то урадила": Мајка Александре Николић шокирана због њеног односа са Билалом, споменула и Дејана

Блиц 14.10.2022
Данима се у Белој кући прича да Александра Николић гаји симпатије према Билалу Брајиловићу, због чега она страхује да ће јој веза са Дејаном Драгојевићем бити на климавим ногама. Алекс је Билалу куповала пиво на журки, а у стогој… »
Дејан открио да ли верује Алекс после афере чоколадица Признао да ли се плаши да се Николићева не смува са Билалом, испрозивао…

Дејан открио да ли верује Алекс после афере чоколадица Признао да ли се плаши да се Николићева не смува са Билалом, испрозивао…

Курир 14.10.2022
Дејан Драгојевић огласио се и без длаке на језику прокоментарисао све актуелне теме у које је у текућој, шестој сезони "Задруге" уплетена његова изабраница Александра Николић. Након раскринкавања током "Питања гледалаца" и… »

Вести дана »