Повезане вести

Влаховић у кризи? Какав одговор Драгана Стојковића Пиксија Италијанима...

Влаховић у кризи? Какав одговор Драгана Стојковића Пиксија Италијанима...

Вечерње новости 14.10.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је да није забринут за форму нападача Јувентуса Душана Влаховића уочи Светског првенства у Катару, преноси "Газета дело спорт". ФОТО: ЕПА Влаховић је ове сезоне… »
Пикси није забринут: „Влаховић када игра за Србију је други играч од оног који игра за Јувентус – то није мој проблем!

Пикси није забринут: „Влаховић када игра за Србију је други играч од оног који игра за Јувентус – то није мој проблем!

Хот спорт 14.10.2022
Верује у Душана апсолутно. Како се ближи Мундијал у Катару тако расте и тензија и брига о форми појединих играча. Душан Влаховић са својим клуб, Јувентусом, пролази одређену кризу, али селектор репрезентације Србије, Драган… »
Пикси: Влаховић други играч у клубу, то није мој проблем

Пикси: Влаховић други играч у клубу, то није мој проблем

Спорт клуб 14.10.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић гледаће у суботу дерби Торина, а током боравка у Италији говорио је за Газета дело Спорт и истакао да га не брину партије које Душан Влаховић пружа у свом клубу. Упитан да… »
Удариће Србин на Србина Ево зашто је Писки отишао у Италију

Удариће Србин на Србина Ево зашто је Писки отишао у Италију

Ало 14.10.2022
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси отишао је у Италију како би пратио меч Јувентуса и Торина. - То је више од дербија. Велика утакмица за Италију, али у овом тренутку велика и за Србију. Пет мојих играча биће актери овог… »
Стојковић: Влаховић који игра за Србију је другачији од оног у Јувентусу

Стојковић: Влаховић који игра за Србију је другачији од оног у Јувентусу

Радио сто плус 14.10.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је данас да Душан Влаховић „није исти“ играч у националном тиму и Јувентусу, али је истакао да га то не брине. Стојковића је, пред дуел Торина и Јувентуса у којем… »
Пикси виђен у Италији, дошао је да препоручи појачање великану: Он је играч који вам фали, немојте да га пропустите!

Пикси виђен у Италији, дошао је да препоручи појачање великану: Он је играч који вам фали, немојте да га пропустите!

Мондо 14.10.2022
Драган Стојковић Пикси би волео да види три своја "орла" у истом дресу! Драган Стојковић Пикси би волео да види три своја "орла" у истом дресу! Драган Стојковић Пикси стигао је у Италију где ће у суботу од 18 часова гледати меч… »
"Орлови" будите као Пикси Може ли неко у Катару да ископира селектора? Због овог гола му се дивио и Платини (видео)

"Орлови" будите као Пикси Може ли неко у Катару да ископира селектора? Због овог гола му се дивио и Платини (видео)

Ало 14.10.2022
Селектор Драган Стојковић Пикси је у свему истинска звезда водиља за репрезентативце. Он је од Србије направио сјајну репрезентацију од које све сви плаше. Светско првенство је близу. Јасно је да ће Тадић и други пратити све… »
Пиксија италијани питали о Влаховићу, он "боцнуо" Јувентус: Тотално је други играч кад игра за мене, платиће ми вечеру!

Пиксија италијани питали о Влаховићу, он "боцнуо" Јувентус: Тотално је други играч кад игра за мене, платиће ми вечеру!

Мондо 14.10.2022
Душан Влаховић је један у низу играча који боље играју код селектора Стојковића него код својих тренера! Душан Влаховић је један у низу играча који боље играју код селектора Стојковића него код својих тренера! Драган Стојковић… »
Код мене је другачији играч Италијани звали Пиксија због Влаховића, селектор Србије опасно поткачио Јувентус

Код мене је другачији играч Италијани звали Пиксија због Влаховића, селектор Србије опасно поткачио Јувентус

Ало 14.10.2022
Медији из Италије позвали су селектора Србије Драгана Стојковића Пиксија да прича о Душану Влаховићу. - Да ли сам забринут због Влаховића? Не, мени је само битно да је он физички добро. Увек је давао голове и наставиће да их даје… »

Вести дана »