Повезане вести
Влаховић у кризи? Какав одговор Драгана Стојковића Пиксија Италијанима...
Вечерње новости 14.10.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је да није забринут за форму нападача Јувентуса Душана Влаховића уочи Светског првенства у Катару, преноси "Газета дело спорт". ФОТО: ЕПА Влаховић је ове сезоне… »
Пикси није забринут: „Влаховић када игра за Србију је други играч од оног који игра за Јувентус – то није мој проблем!
Хот спорт 14.10.2022
Верује у Душана апсолутно. Како се ближи Мундијал у Катару тако расте и тензија и брига о форми појединих играча. Душан Влаховић са својим клуб, Јувентусом, пролази одређену кризу, али селектор репрезентације Србије, Драган… »
Пикси: Влаховић други играч у клубу, то није мој проблем
Спорт клуб 14.10.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић гледаће у суботу дерби Торина, а током боравка у Италији говорио је за Газета дело Спорт и истакао да га не брину партије које Душан Влаховић пружа у свом клубу. Упитан да… »
Удариће Србин на Србина Ево зашто је Писки отишао у Италију
Ало 14.10.2022
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси отишао је у Италију како би пратио меч Јувентуса и Торина. - То је више од дербија. Велика утакмица за Италију, али у овом тренутку велика и за Србију. Пет мојих играча биће актери овог… »
Стојковић: Влаховић који игра за Србију је другачији од оног у Јувентусу
Радио сто плус 14.10.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је данас да Душан Влаховић „није исти“ играч у националном тиму и Јувентусу, али је истакао да га то не брине. Стојковића је, пред дуел Торина и Јувентуса у којем… »
Пикси виђен у Италији, дошао је да препоручи појачање великану: Он је играч који вам фали, немојте да га пропустите!
Мондо 14.10.2022
Драган Стојковић Пикси би волео да види три своја "орла" у истом дресу! Драган Стојковић Пикси би волео да види три своја "орла" у истом дресу! Драган Стојковић Пикси стигао је у Италију где ће у суботу од 18 часова гледати меч… »
"Орлови" будите као Пикси Може ли неко у Катару да ископира селектора? Због овог гола му се дивио и Платини (видео)
Ало 14.10.2022
Селектор Драган Стојковић Пикси је у свему истинска звезда водиља за репрезентативце. Он је од Србије направио сјајну репрезентацију од које све сви плаше. Светско првенство је близу. Јасно је да ће Тадић и други пратити све… »
Пиксија италијани питали о Влаховићу, он "боцнуо" Јувентус: Тотално је други играч кад игра за мене, платиће ми вечеру!
Мондо 14.10.2022
Душан Влаховић је један у низу играча који боље играју код селектора Стојковића него код својих тренера! Душан Влаховић је један у низу играча који боље играју код селектора Стојковића него код својих тренера! Драган Стојковић… »
Код мене је другачији играч Италијани звали Пиксија због Влаховића, селектор Србије опасно поткачио Јувентус
Ало 14.10.2022
Медији из Италије позвали су селектора Србије Драгана Стојковића Пиксија да прича о Душану Влаховићу. - Да ли сам забринут због Влаховића? Не, мени је само битно да је он физички добро. Увек је давао голове и наставиће да их даје… »
Вести дана »
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом
Наслови.аи пре 11 минутајош 29 повезаних
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
Путин прети да ће Русија „силом заузети цео Донбас, ако се украјинска војска не повуче“
Данас пре 25 минутајош 21 повезана