Povezane vesti
Vlahović u krizi? Kakav odgovor Dragana Stojkovića Piksija Italijanima...
Večernje novosti 14.10.2022
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da nije zabrinut za formu napadača Juventusa Dušana Vlahovića uoči Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi "Gazeta delo sport". FOTO: EPA Vlahović je ove sezone postigao šest golova… »
Piksi nije zabrinut: „Vlahović kada igra za Srbiju je drugi igrač od onog koji igra za Juventus – to nije moj problem!
Hot sport 14.10.2022
Veruje u Dušana apsolutno. Kako se bliži Mundijal u Kataru tako raste i tenzija i briga o formi pojedinih igrača. Dušan Vlahović sa svojim klub, Juventusom, prolazi određenu krizu, ali selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, nije zabrinut… »
Piksi: Vlahović drugi igrač u klubu, to nije moj problem
Sport klub 14.10.2022
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković gledaće u subotu derbi Torina, a tokom boravka u Italiji govorio je za Gazeta delo Sport i istakao da ga ne brinu partije koje Dušan Vlahović pruža u svom klubu. Upitan da li je zabrinut zbog… »
Udariće Srbin na Srbina Evo zašto je Piski otišao u Italiju
Alo 14.10.2022
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi otišao je u Italiju kako bi pratio meč Juventusa i Torina. - To je više od derbija. Velika utakmica za Italiju, ali u ovom trenutku velika i za Srbiju. Pet mojih igrača biće akteri ovog derbija. Vlahović i… »
Stojković: Vlahović koji igra za Srbiju je drugačiji od onog u Juventusu
Radio sto plus 14.10.2022
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je danas da Dušan Vlahović „nije isti“ igrač u nacionalnom timu i Juventusu, ali je istakao da ga to ne brine. Stojkovića je, pred duel Torina i Juventusa u kojem će igrati više… »
Piksi viđen u Italiji, došao je da preporuči pojačanje velikanu: On je igrač koji vam fali, nemojte da ga propustite!
Mondo 14.10.2022
Dragan Stojković Piksi bi voleo da vidi tri svoja "orla" u istom dresu! Dragan Stojković Piksi bi voleo da vidi tri svoja "orla" u istom dresu! Dragan Stojković Piksi stigao je u Italiju gde će u subotu od 18 časova gledati meč Torina i Juventusa… »
"Orlovi" budite kao Piksi Može li neko u Kataru da iskopira selektora? Zbog ovog gola mu se divio i Platini (video)
Alo 14.10.2022
Selektor Dragan Stojković Piksi je u svemu istinska zvezda vodilja za reprezentativce. On je od Srbije napravio sjajnu reprezentaciju od koje sve svi plaše. Svetsko prvenstvo je blizu. Jasno je da će Tadić i drugi pratiti sve selektorove reči, ali da… »
Piksija italijani pitali o Vlahoviću, on "bocnuo" Juventus: Totalno je drugi igrač kad igra za mene, platiće mi večeru!
Mondo 14.10.2022
Dušan Vlahović je jedan u nizu igrača koji bolje igraju kod selektora Stojkovića nego kod svojih trenera! Dušan Vlahović je jedan u nizu igrača koji bolje igraju kod selektora Stojkovića nego kod svojih trenera! Dragan Stojković je stigao u… »
Kod mene je drugačiji igrač Italijani zvali Piksija zbog Vlahovića, selektor Srbije opasno potkačio Juventus
Alo 14.10.2022
Mediji iz Italije pozvali su selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija da priča o Dušanu Vlahoviću. - Da li sam zabrinut zbog Vlahovića? Ne, meni je samo bitno da je on fizički dobro. Uvek je davao golove i nastaviće da ih daje - jasan je bio… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine grada Novog Sada o smeni gradonačelnika, opozicija i građani u akciji 15 minuta buke
RTS pre 14 minutajoš 21 povezana
Najsnažniji napad Izraela na Liban od prekida vatre, ubijeno najmanje 11 osoba
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih
Zapaljen automobil crnogorskog influensera, nadzorne kamere snimile počinioca
IndeksOnline pre 1 satjoš 19 povezanih
"Danas imam težak dan u Briselu": Vučić na konferenciji "Dostojanstvo": Vidim da su Kurti i ovi najavili demonstracije, tri stvari važne u vezi sa Zubinim Potokom (video)
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Dečko je trudnu prevario u "Eliti", ona promenila ime bebi: "Možda se i porodim pred kamerama, ko zna"
Mondo pre 4 satijoš 18 povezanih