Povezane vesti
Pio pivo pa viski, igrao go oko stola! Snimci potvrdili da je vozač Hitne pomoći popio flašu viskija na eks pre stravične…
Kurir 14.10.2022
U Višem sudu u Nišu danas je nastavljeno suđenje Miodragu Periću (39) koji se sumnjiči da je sa 2,27 promila alkohola u krvi usmrtio mladog Željka Ristića (19) u selu Šainovac kod Doljevca. Ova tragedija se dogodila pre dve godine, a još se… »
Mortus pijan pokosio tinejdžera: "Prvo sam pio pivo, pa viski. Flašu koja se vidi na snimku popio sam na eks, ali ja nisam…
Blic 14.10.2022
Pregledavanjem video snimka iz kafane u kojoj je pre nesreće bio optuženi Miodrag Perić (38) iz Šainovca, nastavljeno je suđenje za tešku saobraćajnu nesreću u u kojoj je nastradao pešak Željko Ristić (19) iz istog sela. Periću se na teret… »
Miodrag je popio flašu viskija na eks, pa seo za volan: Nastavljeno suđenje za smrt mladog Doljevčanina
Telegraf 14.10.2022
Perić se na saslušanju pred sudom zakleo su u svoje troje dece da nije on vozio a da je prihvatio odgovornost za nesreću jer je bio pijan i nije znao ništa o onome što se dešavalo. Emitovanjem video zapisa iz kafane u kojoj se Miodrag Perić (39) iz… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 5 satijoš 1 povezana