Повезане вести

Пио пиво па виски, играо го око стола! Снимци потврдили да је возач Хитне помоћи попио флашу вискија на екс пре стравичне…

Пио пиво па виски, играо го око стола! Снимци потврдили да је возач Хитне помоћи попио флашу вискија на екс пре стравичне…

Курир 14.10.2022
У Вишем суду у Нишу данас је настављено суђење Миодрагу Перићу (39) који се сумњичи да је са 2,27 промила алкохола у крви усмртио младог Жељка Ристића (19) у селу Шаиновац код Дољевца. Ова трагедија се догодила пре две… »
Мортус пијан покосио тинејџера: "Прво сам пио пиво, па виски. Флашу која се види на снимку попио сам на екс, али ја нисам…

Мортус пијан покосио тинејџера: "Прво сам пио пиво, па виски. Флашу која се види на снимку попио сам на екс, али ја нисам…

Блиц 14.10.2022
Прегледавањем видео снимка из кафане у којој је пре несреће био оптужени Миодраг Перић (38) из Шаиновца, настављено је суђење за тешку саобраћајну несрећу у у којој је настрадао пешак Жељко Ристић (19) из истог села. Перићу… »
Миодраг је попио флашу вискија на екс, па сео за волан: Настављено суђење за смрт младог Дољевчанина

Миодраг је попио флашу вискија на екс, па сео за волан: Настављено суђење за смрт младог Дољевчанина

Телеграф 14.10.2022
Перић се на саслушању пред судом заклео су у своје троје деце да није он возио а да је прихватио одговорност за несрећу јер је био пијан и није знао ништа о ономе што се дешавало. Емитовањем видео записа из кафане у којој се… »

Вести дана »