Повезане вести
Пио пиво па виски, играо го око стола! Снимци потврдили да је возач Хитне помоћи попио флашу вискија на екс пре стравичне…
Курир 14.10.2022
У Вишем суду у Нишу данас је настављено суђење Миодрагу Перићу (39) који се сумњичи да је са 2,27 промила алкохола у крви усмртио младог Жељка Ристића (19) у селу Шаиновац код Дољевца. Ова трагедија се догодила пре две… »
Мортус пијан покосио тинејџера: "Прво сам пио пиво, па виски. Флашу која се види на снимку попио сам на екс, али ја нисам…
Блиц 14.10.2022
Прегледавањем видео снимка из кафане у којој је пре несреће био оптужени Миодраг Перић (38) из Шаиновца, настављено је суђење за тешку саобраћајну несрећу у у којој је настрадао пешак Жељко Ристић (19) из истог села. Перићу… »
Миодраг је попио флашу вискија на екс, па сео за волан: Настављено суђење за смрт младог Дољевчанина
Телеграф 14.10.2022
Перић се на саслушању пред судом заклео су у своје троје деце да није он возио а да је прихватио одговорност за несрећу јер је био пијан и није знао ништа о ономе што се дешавало. Емитовањем видео записа из кафане у којој се… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 35 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 4 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 12 минутајош 52 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане