Povezane vesti
Nije mogao da me kre**ne, a vidi kakva sam riba: Maja Marinković urnisala učesnika Zadruge – "Ljudi, on je gej"
Mondo 14.10.2022
Maja Marinković rekla da je bivši dečko Stanije Dobrojević homoseksualac "jer nije hteo da spava s njom" Maja Marinković rekla da je bivši dečko Stanije Dobrojević homoseksualac "jer nije hteo da spava s njom" Zadrugari Marko Marković i Marko… »
"Marko Marković je gej, nije mogao da spava sa mnom": Zadrugu trese afera, Maja Marinković šokirala: "Sa Stanijom je sve laž"…
Blic 14.10.2022
Učesnici "Zadruge" Marko Marković i Marko Stefanović probudili su se pre dva dana u istom krevetu. Od tog trenutka na imanju je počelo da se komentariše da je bivši dečko Stanije Dobrojević gej. - Ljudi, Marko je gej, ne znam što se ovoliko trudi da… »
Vesti dana »
Ormuški moreuz ponovo zatvoren: Iran preti napadima, Tramp hitno okupio savetnike
Dnevnik pre 1 satjoš 51 povezana
Oglasila se Zvezda: Evo kad se bira predsednik Fudbalskog kluba
Večernje novosti pre 1 satjoš 30 povezanih
Rat na Bliskom istoku: Zaseda ratni kabinet Trampa; Admiral Elhami: Presreli smo 170 dronova; Tramp juri iranske brodove po celom svetu
Večernje novosti pre 21 minutajoš 52 povezane
Obradović: Očekuje nas težak mini ciklus, žao mi je što ABA liga nije imala razumevanja
RTS pre 2 satajoš 50 povezanih