Povezane vesti
Đilas: Očekujem beogradske izbore na proleće i da Vučić ispuni obećanje građanima
Beta 14.10.2022
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas ocenio je danas da bi u martu ili aprilu sledeće godine moglo da dodje do novih beogradskih izbora. "Ja zaista znam šta je (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić javno obećao gradjanima Srbije… »
Đilas: Ne očekujem da će buduća vlada biti proevropska
Dnevnik 14.10.2022
BEOGRAD: Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ocenio je danas da će buduća Vlada Srbije biti vlada kontinuiteta i da će u njoj biti iste stranke kao i sada, sa istom politikom, te da ne misli da će to biti proevropska vlada. Đilas je… »
Ðilas: Ne očekujem da će buduća vlada biti proevropska, verujem da će u martu biti novi beogradski izbori
Euronews 14.10.2022
Lider Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas ocenio je danas da će buduća Vlada Srbije biti vlada kontinuiteta i da će u njoj biti iste stranke kao i sada, sa istom politikom, te da ne misli da će to biti proevropska vlada. Ðilas je odgovarajući na… »
Đilas: Očekujem beogradske izbore na proleće i da Vučić ispuni obećanje gradjanima
Insajder 14.10.2022
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas ocenio je danas da bi u martu ili aprilu sledeće godine moglo da dodje do novih beogradskih izbora. "Ja zaista znam šta je (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić javno obećao građanima Srbije… »
Vesti dana »
Tramp potvrdio: Jedna od prvih mera biće povećanje carina na proizvode iz ove tri zemlje
Danas pre 56 minutajoš 25 povezanih
Meloun isprozivao tim i Jokića, Srbin odgovorio: Evo šta je poručio treneru! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 14 povezanih
Goranu Vesiću pogoršano zdravstveno stanje, prebačen u bolnicu
Sputnik pre 31 minutajoš 12 povezanih
Lazović (ZLF): Na jučerašnjoj sednici Skupštine videla se kriza u kojoj se država nalazi
Beta pre 1 satjoš 8 povezanih
Lavrov: NATO je objavio prave namere – prešli su svaku granicu pristojnosti
Vesti online pre 1 satjoš 7 povezanih