Povezane vesti
Biznismen progovorio o svojoj kriminalnoj prošlosti: Preživeo sam sačekušu, da sam tada našao tog lika ubio bih ga kao psa!…
Kurir 14.10.2022
Gradimir Mitić, leskovački biznismen koji je nedavno jednog od svojih radnika častio za rođendan putovanjem u Pariz, svojevremeno je bio žestok momak i, prema vlastitom svedočenju, jedan od najjačih dilera droge u Srbiji. Mitić je svojevremo u jednom… »
Isplivao intervju biznismena iz Leskovca koji je častio radnika putovanjem: Nosio sam 25kg heroina, za noć trošio 4.000€
Mondo 14.10.2022
Žestoki momak iz Leskovca detaljno opisao kako izgleda preprodaja droge u Srbiji i odakle dolazi. Žestoki momak iz Leskovca detaljno opisao kako izgleda preprodaja droge u Srbiji i odakle dolazi. Gradimir Mitić, leskovački biznismen koji je nedavno… »
Vesti dana »
Iran nastavlja rat? Objavljen spisak novih meta! Teheran najavio “paklene sate kakvi neće biti zaboravljeni", napadnuti američki ratni brodovi (foto, video)
Kurir pre 17 minutajoš 44 povezane
Politiko: Marta Kos će danas objaviti zamrzavanje 1,5 milijarde evra namenjenih Srbiji
Beta pre 22 minutajoš 23 povezane
Poslanici Skupštine Srbije danas nastavljaju načelnu raspravu
Glas Zaječara pre 31 minutajoš 16 povezanih
Hristov: Dvoje od osam nezavisnih kandidata u Nišu izabrano za Lekarsku komoru Srbije
N1 Info pre 56 minutajoš 15 povezanih