Povezane vesti
Novi haos, ali SAD zbog bilborda: Iranske vlasti posle samo 24 sata morale da skinu plakat žena sa hidžabom (foto)
Blic 14.10.2022
Iranske vlasti su morale da skinu veliki bilbord na centralnom trgu u Teheranu, kada su žene na posteru ili njihovi rođaci protestovali zbog toga što su prikazani kao pristalice vlade i obaveznog nošenja hidžaba, preneo je danas "Gardijan". Bilbord… »
Iranske vlasti morale da skinu bilbord žena sa hidžabom: Najmanje tri žalbe zbog zloupotrebe fotografija
Euronews 14.10.2022
Iranske vlasti su morale da skinu veliki bilbord na centralnom trgu u Teheranu, kada su žene na posteru ili njihovi rođaci protestovali zbog toga što su prikazani kao pristalice vlade i obaveznog nošenja hidžaba, preneo je "Gardijan". Bilbord, koji… »
Vesti dana »

Policija biber sprejom na blokadu ispred DIF-a u Novom Sadu, interventna došla na poziv dekana Drida (uživo)
Novi magazin pre 16 minutajoš 45 povezanih

BLOG UŽIVO Napeto u Novom Sadu, studenti pozivaju na okupljanje ispred DIF-a u 19 časova: Širom Srbije večeras protesti zbog policijske brutalnosti, u toku sednica o REM-u
Nova pre 16 minutajoš 73 povezane

Poništen stari konkurs za izbor članova Saveta REM-a na Odboru za kulturu i informisanje
RTS pre 16 minutajoš 17 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Sud u Prištini izdao nalog za hapšenje Radoičića, sumnjiče ga za ratne zločine
BBC News pre 21 minutajoš 18 povezanih