Povezane vesti
Bodiroga: Da mlađe generacije ne odlaze
Sport klub 14.10.2022
Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga bio je u četvrtak uveče gost televizije N1 u emisiji 360 stepeni. „Kao što sam radio dok sam bio igrač, tako ću i da se angažujem uvek gde mogu da pomognem, da se stvore uslovi da naša deca ostanu u Srbiji, i da mogu da… »
Dejan Bodiroga: Loše stanje u zemlji traje 30 godina, imamo određene ljude koji nisu kompetentni
Danas 13.10.2022
„Kao što sam radio dok sam bio igrač, tako ću i da se angažujem uvek gde mogu da pomognem, da se stvore uslovi da naša deca ostanu u Srbiji, i da mogu da žive u jednom uređenom sistemu. U zdravom sistemu. Srbija je zemlja koju volimo, i moramo da… »
Vesti dana »
Jokiću, da li si ti realan!? Monstruozna partija srpskog centra!
Hot sport pre 59 minutajoš 38 povezanih
Umereno oblačno u Sremskoj Mitrovici: Temperatura do 19 stepeni, mogu tegobe kod hroničnih bolesnika
Ozon pre 54 minutajoš 18 povezanih
Izrael pokrenuo nove napade na iransku infrastrukturu, Iran nastavio pritisak na zemlje Zaliva
Nova pre 39 minutajoš 10 povezanih
Gori aerodrom u Kuvajtu, projektil pao u krug nuklearne elektrane. Stiže više hiljada američkih vojnika, Tramp najavio totalni preokret, Iran napada zemlje regiona.
Blic pre 29 minutajoš 10 povezanih
Novi šok i sreća za Novaka, 7. teniser sveta neprijatno iznenadio i ispao, velika šteta što Đoković nije tu
Telegraf pre 4 minutajoš 14 povezanih