Povezane vesti
Delegacija japanskog giganta Nidek u poseti Novom Sadu
Blic 14.10.2022
Zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić ugostio je danas predsednika japanskog giganta Nidek za Evropu gospodina Micuja Kišidu. - Sa čelnicima japanskog giganta Nidek sam razgovarao o dinamici radova koji su u toku, a koji se odnose na izgradnju… »
Milan Đurić sastao se sa predstavnicima Nideka: Razgovarali smo o dinamici radova koji su u toku, Novi Sad će uskoro
Kurir 14.10.2022
Zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić sastao se danas sa predsednikom japanske kompanije Nidek za Evropu gospodinom Kišiduom. -Zadovoljstvo mi je da sam danas ugostio predsednika Nideka za Evropu gospodina Micuja Kišidu. Sa čelnicima japanskog… »
Vesti dana »
STIŽE OSVEŽENJE U NIŠ: Temperatura pada za pet stepeni, moguća i kiša – evo kakvo nas vreme čeka narednih dana
Glas juga pre 48 minutajoš 31 povezana
Mali: Do večeras u ponoć prijava za novčanu naknadu od 6.000 dinara, od sutra isplata
Stav.life pre 1 satjoš 31 povezana
Istorijsko poniženje i katastrofa u Nemačkoj: Merc doživeo potpuni debakl, Berlin dobija novu vlast?!
Mondo pre 3 satajoš 17 povezanih
BBC: Izbori u Rusiji nisu nikoga iznenadili, ali je ključno kako će ih Kremlj koristiti
Serbian News Media pre 1 satjoš 32 povezane
U požaru u Novom Sadu jedan stan potpuno izgoreo - evakuisane 32 osobe
RTS pre 33 minutajoš 15 povezanih