Povezane vesti
Teška optužba! Zvezda "Granda" tvrdi: Ginekolog je pokušao da me siluje. Doktor odgovara: To je laž!
Kurir 15.10.2022
Nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda" Dragana Stamenić optužila je ginekologa R. M za pokušaj silovanja. Ona je na društvenim mrežama objavila fotografiju doktora i post, koji je sutradan uklonila sa Instagrama. - Ovakvim slučajevima treba stati na put… »
Zvezda Granda optužila ginekologa za pokušaj silovanja! Govorio: "Lepa si, sa tobom treba nežno", pa je napastvovao!
Mondo 15.10.2022
Bivša zvezda Granda optužila je ginekologa R.M. za pokušaj silovanja. Bivša zvezda Granda optužila je ginekologa R.M. za pokušaj silovanja. Dragana Stamenić, bivša zvezda Granda, optužila je ginekologa R.M. za pokušaj silovanja. Ona je u objavi na… »
Vesti dana »
Terzićeva noćna poruka iz Lila: "Crvena zvezda više ne ide u Evropu da učestvuje, sada ide da pobeđuje!".
Sportske.net pre 4 satijoš 10 povezanih
"To je veoma tužno" Oglasio se Tramp o hapšenju bivšeg princa Endrua: "Ja sam na neki način stručnjak"
Blic pre 50 minutajoš 3 povezane
Alkaraz posle preokreta pobedio Hačanova za plasman u polufinale turnira u Dohi
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
"Obama je izneo poverljive informacije o vanzemaljcima"! Tramp: To ne bi smeo da radi, napravio je veliku grešku
Kurir pre 4 satijoš 3 povezane