Povezane vesti

Mladić i devojka povređeni u sudaru motocikla i automobila

Mladić i devojka povređeni u sudaru motocikla i automobila

Moj Novi Sad 15.10.2022
U toku poslepodneva, u blizini Rakovca dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene dve osobe. Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj izjavio je za Radio 021 da se sudar desio na putu za Beočin, između Ledinaca i Rakovca. Povređen je… »
Muškarac teško povređen kod Čeneja

Muškarac teško povređen kod Čeneja

Moj Novi Sad 15.10.2022
Pešak (40) teško je povređen u blizini Čeneja kada je na njega naletelo putničko vozilo. Udes se desio na putu od čenejskog groblja ka Sirigu, danas u 19.05h. Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kazao je za 021.rs da je povređeni muškarac… »
Pešak oboren kod Čeneja, teško povređen

Pešak oboren kod Čeneja, teško povređen

Radio 021 15.10.2022
Pešak (40) teško je povređen u blizini Čeneja kada je na njega naletelo putničko vozilo. Udes se desio na putu od čenejskog groblja ka Sirigu, danas u 19.05h. Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da je povređeni muškarac zbrinut… »
Muškarac preminuo nakon pada s krova kuće

Muškarac preminuo nakon pada s krova kuće

Moj Novi Sad 15.10.2022
Danas posle 10 sati, 64-godišnji muškarac je pao s krova kuće na Banstolu, na putu ka Čortanovcima. Dr Zoran Krulj, portparol za Hitnu medicinsku pomoć u Novom Sadu, kazao je za naš portal da su u 10.23 sati primili poziv i na licu mesta zatekli… »
Muškarac preminuo kada je pao sa krova na Banstolu

Muškarac preminuo kada je pao sa krova na Banstolu

Radio 021 15.10.2022
Pedesetosmogodišnji muškarac preminuo je danas oko 10.25 sati, nakon što je pao sa krova na Banstolu, na putu prema Čortanovcima, saznaje 021.rs. Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj za 021.rs kaže je muškarac prilikom pada zadobio teške… »
Četvoro povređenih u saobraćajkama za 24 sata

Četvoro povređenih u saobraćajkama za 24 sata

Moj Novi Sad 15.10.2022
Četiri osobe povređene su u poslednja 24 sata u udesima u Novom Sadu i okolini. Kako javlja Radio 021, Hitna pomoć je intervenisala oko 19 sati na putu između Kaća i Budisave, kada je vozilo udarilo u traktorsku mašinu. Povređen je muškarac od 69… »
Pešak oboren kod Master centra, auto udario u traktorsku mašinu, povređen motociklista...

Pešak oboren kod Master centra, auto udario u traktorsku mašinu, povređen motociklista...

Radio 021 15.10.2022
Tri osobe povređene su u poslednja 24 sata u udesima u Novom Sadu. Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj za 021.rs kaže da je njihova ekipa intervenisala na poziv policije u 19 sati na putu između Kaća i Budisave kada je vozilo udarilo u… »

Vesti dana »