Povezane vesti
„Ko smo mi? Aboridžini? Ma dajte“: Predsednik Tadžikistana očitao lekciju Putinu, izraz lica sve govori VIDEO
Nova 15.10.2022
Tokom samita država Srednje Azije i Rusije u Kazahstanskoj Astani, predsednik Tadžikistana Emomali Rahmon poručio je svom ruskom kolegi Vladimiru Putinu da prestane da tretira zemlje Srednje Azije kao da su i dalje deo Sovjetskog Saveza. „Nas nema… »
Još jedan državni lider ponizio Putina! "Šta smo mi, Aboridžini?", odbrusio pred svima - a bili su najsiromašniji u sssr
Mondo 15.10.2022
Predsednik Tadžikistana odbrusio je Putinu na samitu u Astani. Predsednik Tadžikistana odbrusio je Putinu na samitu u Astani. Predsednik Tadžikistana Emomali Rahmon tokom samita Srednje Azije i Rusije u kazahstanskoj Astani poručio je Vladimiru Putinu… »
Šta je Predsednik Tadžikistana poručio Putinu: Kruži snimak sa samita u Astani
Telegraf 15.10.2022
Između ostalih komentara, Rahmon je izrazio nezadovoljstvo odnosom ruskih vlasti prema Tadžikistanu. Tokom samita Centralna Azija-Rusija u kazahstanskoj Astani, predsednik Tadžikistana Emomali Rahmon rekao je Vladimiru Putinu da Rusija treba da… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 16 minutajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane