Povezane vesti

„Ko smo mi? Aboridžini? Ma dajte“: Predsednik Tadžikistana očitao lekciju Putinu, izraz lica sve govori VIDEO

„Ko smo mi? Aboridžini? Ma dajte“: Predsednik Tadžikistana očitao lekciju Putinu, izraz lica sve govori VIDEO

Nova 15.10.2022
Tokom samita država Srednje Azije i Rusije u Kazahstanskoj Astani, predsednik Tadžikistana Emomali Rahmon poručio je svom ruskom kolegi Vladimiru Putinu da prestane da tretira zemlje Srednje Azije kao da su i dalje deo Sovjetskog Saveza. „Nas nema… »
Još jedan državni lider ponizio Putina! "Šta smo mi, Aboridžini?", odbrusio pred svima - a bili su najsiromašniji u sssr

Još jedan državni lider ponizio Putina! "Šta smo mi, Aboridžini?", odbrusio pred svima - a bili su najsiromašniji u sssr

Mondo 15.10.2022
Predsednik Tadžikistana odbrusio je Putinu na samitu u Astani. Predsednik Tadžikistana odbrusio je Putinu na samitu u Astani. Predsednik Tadžikistana Emomali Rahmon tokom samita Srednje Azije i Rusije u kazahstanskoj Astani poručio je Vladimiru Putinu… »
Šta je Predsednik Tadžikistana poručio Putinu: Kruži snimak sa samita u Astani

Šta je Predsednik Tadžikistana poručio Putinu: Kruži snimak sa samita u Astani

Telegraf 15.10.2022
Između ostalih komentara, Rahmon je izrazio nezadovoljstvo odnosom ruskih vlasti prema Tadžikistanu. Tokom samita Centralna Azija-Rusija u kazahstanskoj Astani, predsednik Tadžikistana Emomali Rahmon rekao je Vladimiru Putinu da Rusija treba da… »

Vesti dana »