Povezane vesti

Rama se usred Berlina igrao sa Kurtijem, snimak neobičnog susreta kruži mrežama: "Pogodi ko sam"

Rama se usred Berlina igrao sa Kurtijem, snimak neobičnog susreta kruži mrežama: "Pogodi ko sam"

Telegraf 15.10.2022
Snimak je nastao u Berlinu, na kongresu Partije evropskih socijalista. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako se albanski premijer Edi Rama malo poigrao sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem. Snimak je… »
"Pogodi ko sam": Rama se usred Berlina "poigrao" sa Kurtijem, prištinski premijer pocrveneo (video)

"Pogodi ko sam": Rama se usred Berlina "poigrao" sa Kurtijem, prištinski premijer pocrveneo (video)

Blic 15.10.2022
Premijer Albanije Edi Rama i kosovski premijer Aljbin Kurti, imali su juče u Berlinu, na kongresu Partije evropskih socijalista, nesvakidašnji susret tokom koga su se malo "poigrali". Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi da Rama… »
Neobičan susret na kongresu Partije evropskih socijalista: Rama s Kurtijem igra „čik pogodi ko je“

Neobičan susret na kongresu Partije evropskih socijalista: Rama s Kurtijem igra „čik pogodi ko je“

Danas 14.10.2022
Premijeri Kosova i Albanije, Aljbin Kurti i Edi Rama imali su u Berlinu na kongresu Partije evropskih socijalista neobičan susret. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem Rama prilazi Kurtiju s leđa i zatvara mu rukama oči, kao da igra igru „čik… »

Vesti dana »