Povezane vesti

Rama se usred Berlina igrao sa Kurtijem, snimak neobičnog susreta kruži mrežama: "Pogodi ko sam"

Rama se usred Berlina igrao sa Kurtijem, snimak neobičnog susreta kruži mrežama: "Pogodi ko sam"

Telegraf 15.10.2022
Snimak je nastao u Berlinu, na kongresu Partije evropskih socijalista. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako se albanski premijer Edi Rama malo poigrao sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem. Snimak… »
"Pogodi ko sam": Rama se usred Berlina "poigrao" sa Kurtijem, prištinski premijer pocrveneo (video)

"Pogodi ko sam": Rama se usred Berlina "poigrao" sa Kurtijem, prištinski premijer pocrveneo (video)

Blic 15.10.2022
Premijer Albanije Edi Rama i kosovski premijer Aljbin Kurti, imali su juče u Berlinu, na kongresu Partije evropskih socijalista, nesvakidašnji susret tokom koga su se malo "poigrali". Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi da… »
Neobičan susret na kongresu Partije evropskih socijalista: Rama s Kurtijem igra „čik pogodi ko je“

Neobičan susret na kongresu Partije evropskih socijalista: Rama s Kurtijem igra „čik pogodi ko je“

Danas 14.10.2022
Premijeri Kosova i Albanije, Aljbin Kurti i Edi Rama imali su u Berlinu na kongresu Partije evropskih socijalista neobičan susret. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem Rama prilazi Kurtiju s leđa i zatvara mu rukama oči, kao da igra igru… »

Vesti dana »