Повезане вести

Рама се усред Берлина играо са Куртијем, снимак необичног сусрета кружи мрежама: "Погоди ко сам"

Рама се усред Берлина играо са Куртијем, снимак необичног сусрета кружи мрежама: "Погоди ко сам"

Телеграф 15.10.2022
Снимак је настао у Берлину, на конгресу Партије европских социјалиста. На друштвеним мрежама појавио се снимак на којем се види како се албански премијер Еди Рама мало поиграо са премијером привремених приштинских институција… »
"Погоди ко сам": Рама се усред Берлина "поиграо" са Куртијем, приштински премијер поцрвенео (видео)

"Погоди ко сам": Рама се усред Берлина "поиграо" са Куртијем, приштински премијер поцрвенео (видео)

Блиц 15.10.2022
Премијер Албаније Еди Рама и косовски премијер Аљбин Курти, имали су јуче у Берлину, на конгресу Партије европских социјалиста, несвакидашњи сусрет током кога су се мало "поиграли". Наиме, на друштвеним мрежама појавио се… »
Необичан сусрет на конгресу Партије европских социјалиста: Рама с Куртијем игра „чик погоди ко је“

Необичан сусрет на конгресу Партије европских социјалиста: Рама с Куртијем игра „чик погоди ко је“

Данас 14.10.2022
Премијери Косова и Албаније, Аљбин Курти и Еди Рама имали су у Берлину на конгресу Партије европских социјалиста необичан сусрет. На друштвеним мрежама појавио се снимак на којем Рама прилази Куртију с леђа и затвара му рукама… »

Вести дана »