Povezane vesti
Rama se usred Berlina igrao sa Kurtijem, snimak neobičnog susreta kruži mrežama: "Pogodi ko sam"
Telegraf 15.10.2022
Snimak je nastao u Berlinu, na kongresu Partije evropskih socijalista. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako se albanski premijer Edi Rama malo poigrao sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem. Snimak je… »
"Pogodi ko sam": Rama se usred Berlina "poigrao" sa Kurtijem, prištinski premijer pocrveneo (video)
Blic 15.10.2022
Premijer Albanije Edi Rama i kosovski premijer Aljbin Kurti, imali su juče u Berlinu, na kongresu Partije evropskih socijalista, nesvakidašnji susret tokom koga su se malo "poigrali". Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi da Rama… »
Neobičan susret na kongresu Partije evropskih socijalista: Rama s Kurtijem igra „čik pogodi ko je“
Danas 14.10.2022
Premijeri Kosova i Albanije, Aljbin Kurti i Edi Rama imali su u Berlinu na kongresu Partije evropskih socijalista neobičan susret. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem Rama prilazi Kurtiju s leđa i zatvara mu rukama oči, kao da igra igru „čik… »
Vesti dana »
Severni morski put čuvaju ruske podmornice Putin: Druge države pokušavaju da mu priđu, ali mi smo spremni
Večernje novosti pre 25 minutajoš 30 povezanih
Tužan kraj potrage na Elbrusu: Pronađena tela još troje alpinista iz BiH
Mondo pre 1 satjoš 48 povezanih
MUP: Uhapšen muškarac koji je na Fejsbuku pretio Vučiću i uredniku Informera
N1 Info pre 15 minutajoš 22 povezane
Štrajk grčkih carinika na prelazima sa Severnom Makedonijom najavljen za sutra
Nedeljnik pre 5 minutajoš 26 povezanih
Netanjahu: Dolazim u Njujork, odgovoriću na optužbe protiv Izraela u Generalnoj skupštini UN
Euronews pre 2 satajoš 32 povezane