Povezane vesti
On je njen fan Oglasio se Taki i ocrnio Bilala, pa prokomentarisao ćerkinu akciju sa Markom Markovićem, šok intervju
Kurir 15.10.2022
Majin otac, Taki Marinković, se oglasio i otkrio šta misli o ćerkinom odnosu sa Bilalom Brajlovićem, a nije ostao dužan komentara za njenu akciju sa Markom Markovićem ispod pokrivača. - A dobro, njima je dosadno tamo, odvikavaju se od telefona. On… »
"Ubeđen sam da su bacili čini na mene, bio sam druga osoba!" Bilal ispričao Maji nepoznate detalje iz života, pa spomenuo…
Kurir 15.10.2022
Maja Marinković i Bilal Brajlović iz dana u dan sve su bliži, a sada joj on otkrio nepoznate detalje iz svog života. - Samo sam jednom bio u vezi - rekao je Bilal. - Mogu misliti kakav si bio iskreno - rekla ej Maja. - Prekinuli smo ima možda godinu… »
"Ona voli haos, dosta je bila mirna mesec dana!" Taki progovorio o odnosu Bilala i Maje, evo da li mu se sviđa potencijalni…
Kurir 15.10.2022
Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković prokomentarisao je njeno učešće u rijalitiju, ali i njene ljubavne odnose i zbližavanje sa Bilalom Brajlovićem. Nakon prvog video snimka, odnosa Maje i Bilala, Taki se nasmejao ali i prokomentarisao… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi o snimku: Izneti planovi i stavovi nemaju nikakve veze sa nama niti sa našom borbom
RTS pre 9 minutajoš 17 povezanih

"Srbijavoz" primio dojavu o postavljenim bombama: Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova
Mondo pre 47 minutajoš 15 povezanih

Pritisnut na prekid vatre, Putin insistira na raspravi o 'korijenskim uzrocima' rata u Ukrajini
Slobodna Evropa pre 21 minutajoš 14 povezanih

Od danas zabranjen ulaz u skupštinu: Odluka doneta iz bezbednosnih razloga
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, Vučić pozvao 'Studente 2.0' da se povuku iz Pionirskog parka
BBC News pre 8 satijoš 7 povezanih