Povezane vesti
On je njen fan Oglasio se Taki i ocrnio Bilala, pa prokomentarisao ćerkinu akciju sa Markom Markovićem, šok intervju
Kurir 15.10.2022
Majin otac, Taki Marinković, se oglasio i otkrio šta misli o ćerkinom odnosu sa Bilalom Brajlovićem, a nije ostao dužan komentara za njenu akciju sa Markom Markovićem ispod pokrivača. - A dobro, njima je dosadno tamo, odvikavaju se od telefona. On nema… »
"Ubeđen sam da su bacili čini na mene, bio sam druga osoba!" Bilal ispričao Maji nepoznate detalje iz života, pa spomenuo…
Kurir 15.10.2022
Maja Marinković i Bilal Brajlović iz dana u dan sve su bliži, a sada joj on otkrio nepoznate detalje iz svog života. - Samo sam jednom bio u vezi - rekao je Bilal. - Mogu misliti kakav si bio iskreno - rekla ej Maja. - Prekinuli smo ima možda godinu… »
"Ona voli haos, dosta je bila mirna mesec dana!" Taki progovorio o odnosu Bilala i Maje, evo da li mu se sviđa potencijalni zet…
Kurir 15.10.2022
Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković prokomentarisao je njeno učešće u rijalitiju, ali i njene ljubavne odnose i zbližavanje sa Bilalom Brajlovićem. Nakon prvog video snimka, odnosa Maje i Bilala, Taki se nasmejao ali i prokomentarisao ponašanje… »
Vesti dana »

Amerika povlači preloman potez: Evropa definitivno ispada iz igre – ovo će za njih biti neizdrživo!
Sputnik pre 38 minutajoš 28 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 2 satajoš 26 povezanih

U 18 časova nevreme stiže u ove delove Srbije: Pogledajte gde će se olujni oblaci kretati iz sata u sat
Mondo pre 48 minutajoš 55 povezanih

Usvojena inicijativa za spomenik žrtvama pada nadstrešnice, opozicija: Gde su odgovorni?
Luftika pre 5 satijoš 23 povezane