Повезане вести
Он је њен фан Огласио се Таки и оцрнио Билала, па прокоментарисао ћеркину акцију са Марком Марковићем, шок интервју
Курир 15.10.2022
Мајин отац, Таки Маринковић, се огласио и открио шта мисли о ћеркином односу са Билалом Брајловићем, а није остао дужан коментара за њену акцију са Марком Марковићем испод покривача. - А добро, њима је досадно тамо, одвикавају… »
"Убеђен сам да су бацили чини на мене, био сам друга особа!" Билал испричао Маји непознате детаље из живота, па споменуо…
Курир 15.10.2022
Маја Маринковић и Билал Брајловић из дана у дан све су ближи, а сада јој он открио непознате детаље из свог живота. - Само сам једном био у вези - рекао је Билал. - Могу мислити какав си био искрено - рекла еј Маја. - Прекинули… »
"Она воли хаос, доста је била мирна месец дана!" Таки проговорио о односу Билала и Маје, ево да ли му се свиђа потенцијални зет…
Курир 15.10.2022
Радомир Таки Маринковић, отац Маје Маринковић прокоментарисао је њено учешће у ријалитију, али и њене љубавне односе и зближавање са Билалом Брајловићем. Након првог видео снимка, односа Маје и Билала, Таки се насмејао али и… »
Вести дана »
У јулу 2026. године: Влада Јапана оснива нову обавештајну агенцију
Курир пре 50 минутајош 1 повезана
Трамп предвиђа колапс Европе у наредних 20 година: Стигао оштар одговор из Немачке: "Нису нам потребни спољни савети"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
"Оваква реторика не служи миру, помирењу нити будућности у региону", Гашић: Позивамо међународне партнере да осуде ову опасну реторику министра одбране БиХ
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Срђан Јандрић је победник "Мастерцхеф Србија", освојио награду од 50.000 евра
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана