Povezane vesti

On je njen fan Oglasio se Taki i ocrnio Bilala, pa prokomentarisao ćerkinu akciju sa Markom Markovićem, šok intervju

On je njen fan Oglasio se Taki i ocrnio Bilala, pa prokomentarisao ćerkinu akciju sa Markom Markovićem, šok intervju

Kurir 15.10.2022
Majin otac, Taki Marinković, se oglasio i otkrio šta misli o ćerkinom odnosu sa Bilalom Brajlovićem, a nije ostao dužan komentara za njenu akciju sa Markom Markovićem ispod pokrivača. - A dobro, njima je dosadno tamo, odvikavaju se od telefona. On… »
"Ubeđen sam da su bacili čini na mene, bio sam druga osoba!" Bilal ispričao Maji nepoznate detalje iz života, pa spomenuo…

"Ubeđen sam da su bacili čini na mene, bio sam druga osoba!" Bilal ispričao Maji nepoznate detalje iz života, pa spomenuo…

Kurir 15.10.2022
Maja Marinković i Bilal Brajlović iz dana u dan sve su bliži, a sada joj on otkrio nepoznate detalje iz svog života. - Samo sam jednom bio u vezi - rekao je Bilal. - Mogu misliti kakav si bio iskreno - rekla ej Maja. - Prekinuli smo ima možda godinu… »
"Ona voli haos, dosta je bila mirna mesec dana!" Taki progovorio o odnosu Bilala i Maje, evo da li mu se sviđa potencijalni…

"Ona voli haos, dosta je bila mirna mesec dana!" Taki progovorio o odnosu Bilala i Maje, evo da li mu se sviđa potencijalni…

Kurir 15.10.2022
Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković prokomentarisao je njeno učešće u rijalitiju, ali i njene ljubavne odnose i zbližavanje sa Bilalom Brajlovićem. Nakon prvog video snimka, odnosa Maje i Bilala, Taki se nasmejao ali i prokomentarisao… »

Vesti dana »