Повезане вести

Он је њен фан Огласио се Таки и оцрнио Билала, па прокоментарисао ћеркину акцију са Марком Марковићем, шок интервју

Он је њен фан Огласио се Таки и оцрнио Билала, па прокоментарисао ћеркину акцију са Марком Марковићем, шок интервју

Курир 15.10.2022
Мајин отац, Таки Маринковић, се огласио и открио шта мисли о ћеркином односу са Билалом Брајловићем, а није остао дужан коментара за њену акцију са Марком Марковићем испод покривача. - А добро, њима је досадно тамо, одвикавају… »
"Убеђен сам да су бацили чини на мене, био сам друга особа!" Билал испричао Маји непознате детаље из живота, па споменуо…

"Убеђен сам да су бацили чини на мене, био сам друга особа!" Билал испричао Маји непознате детаље из живота, па споменуо…

Курир 15.10.2022
Маја Маринковић и Билал Брајловић из дана у дан све су ближи, а сада јој он открио непознате детаље из свог живота. - Само сам једном био у вези - рекао је Билал. - Могу мислити какав си био искрено - рекла еј Маја. - Прекинули… »
"Она воли хаос, доста је била мирна месец дана!" Таки проговорио о односу Билала и Маје, ево да ли му се свиђа потенцијални зет…

"Она воли хаос, доста је била мирна месец дана!" Таки проговорио о односу Билала и Маје, ево да ли му се свиђа потенцијални зет…

Курир 15.10.2022
Радомир Таки Маринковић, отац Маје Маринковић прокоментарисао је њено учешће у ријалитију, али и њене љубавне односе и зближавање са Билалом Брајловићем. Након првог видео снимка, односа Маје и Билала, Таки се насмејао али и… »

Вести дана »