Povezane vesti
Mesi: Zabrinut sam za saigrače, sve je drugačije sa ovim Svetskim prvenstvom
N1 Info 15.10.2022
Argentinski fudbaler Lionel Mesi zabrinut je da bi povrede mogle da mu promene planove za učešće na Svetskom prvenstvu Kataru, baš kao što je to slušaj sa pojedinim njegovim saigračima. Paulo Dibala i Anhel di Marija zadobili su povrede uoči Svetskog… »
Mesi zabrinut pred SP: Nadamo se da ćemo svi tamo stići zdravi! (video)
Hot sport 15.10.2022
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji, Argentinac, Lionel Mesi, pričao je o problemima reprezentacije Argentine sa povredama bitnih igrača. Bliži se Svetsko prvenstvo u Kataru, koje će startovati za nešto više od mesec dana, a jedan od glavnih favorita… »
Mesi: Zabrinut sam za saigrače, sve je drugačije sa ovim SP
Sport klub 15.10.2022
Argentinski fudbaler Lionel Mesi zabrinut je da bi povrede mogle da mu promene planove za učešće na Svetskom prvenstvu Kataru, baš kao što je to slušaj sa pojedinim njegovim saigračima. Paulo Dibala i Anhel di Marija zadobili su povrede uoči Svetskog… »
Vesti dana »
"Ako ne budu oslobođeni, goreće Kosovo" Tači i bivše vođe OVK danas dobijaju presudu u Hagu za ratne zločine: Opsadno stanje u Prištini, Srbi strahuju da će biti mete
Blic pre 24 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Ukrajina nastavlja sa napadima na rafinerije; incidenti u Litvaniji i Danskoj, NATO i EU optužuju Rusiju
RTV pre 39 minutajoš 1 povezana
Osvajački pohod Huta! Pobunjenici munjevito zauzeli teritorije, Crveno more ključa, Amerika saveznicima odbila da pomogne: Dramatična promena odnosa snaga na Bliskom istoku
Blic pre 54 minutajoš 1 povezana
Tenzije u Jemenu ne jenjavaju – Huti prete odgovorom; SAD: Saudijski naftovod biće obnovljen za nekoliko dana
RTS pre 59 minutajoš 1 povezana
RIK proglasio još tri liste – Studentska će biti 3. na glasačkom listiću
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 2 povezane