Povezane vesti
Poljska želi nuklearno oružje: Varšava želi da iskoristi rat u Ukrajini da bi rasporedila američke nuklearke
Kurir 15.10.2022
Lider vladajućih poljskih konzervativaca Jaroslav Kačinjski izjavio je danas u Miškovu da bi Poljskoj dobro došlo nuklearno oružje, ali da u ovom trenutku to nije moguće. "Mi želimo da imamo jaku armiju u svim aspektima izuzev toga što ne planiramo da… »
Kačinjski: Poljskoj bi dobro došlo nuklearno oružje
N1 Info 15.10.2022
Lider vladajućih poljskih konzervativaca Jaroslav Kačinjski izjavio je u Miškovu da bi Poljskoj dobro došlo nuklearno oružje, ali da u ovom trenutku to nije moguće. „Mi želimo da imamo jaku armiju u svim aspektima izuzev toga što ne planiramo da… »
Vesti dana »
Đedović: Analiziramo mogućnosti za dodatni uvoz naftnih derivata
Sputnik pre 2 satajoš 36 povezanih
BLOG UŽIVO Studenti FDU-a objavili lokaciju subotnjeg protesta: Jaćimović 9. dan štrajkuje glađu, đaci škole u koju ide njegov sin izglasali trodnevni bojkot nastave
Nova pre 20 minutajoš 48 povezanih
Mediji objavili da je Bačulovu ponovo određen pritvor, on kaže da je reč o političkom progonu
Novi magazin pre 15 minutajoš 28 povezanih
Meteorolog otkrio koliko će trajati zahlađenje i kada da očekujemo prvi sneg u Beogradu
Pravda pre 2 satajoš 63 povezane
Gledali su svojim očima kako gori simbol Zagreba! Očevidac ispričao horor scenu: Čuo sam udar groma i video da gori sve
Alo pre 3 satajoš 60 povezanih