Povezane vesti
Priznanje iz Brazila: Srbija superiorna, mi nemamo Tijanu Bošković
Danas 16.10.2022
Karioke imaju sjajnu žensku odbojkašku reprezentaciju, ali u finalu poslednjeg Svetskog prvenstva ostale su u dubokoj senci naše fantastične kapitenke i drugih izabranica Danijelea Santarelija. Do nedeljnog meča u Apeldronu, Srbija je imala tek tri… »
Nikada viđene fotke Tijane Bošković: Dirljiva poruka brata nakon titule i MVP nagrade
Nova 16.10.2022
Slike oduševile sve. Srbija je postala šampion sveta u odbojci nakon što je spektakularnom igrom savladala Brazil u velikom finalu sa 3:0 u setovima. Ponovo je za MVP-ija turnira izabrana Tijana Bošković koja je još jednom pokazala da je najbolja… »
Brazilke iskrene posle poraza: "Mi nemamo Tijanu Bošković"
Sportske.net 16.10.2022
Jedna od najboljih brazilskih odbojkašica Karol Gataz čestitala je Srbiji na odbrani svetskog trona i napomenula da njen tim nema nekog kao što je Tijana Bošković. Gataz je bila odlična tokom čitavog turnira sakupivši čak 59 blokada, ali jednostavno… »
„Bombašica“ Tijana Bošković MVP Svetskog prvenstva, nagrade i za Drču i Pušić
Danas 16.10.2022
Kapitenka Srbije zaslužila i dobila priznanje za najkorisniju igračicu planetarnog šampionata za odbojkašice. Tri reprezantativke Srbije ponele su individualna priznanja sa upravo završenog Svetskog prvenstva u Holandiji i Poljskoj. Srbija igra atomsku… »
„Ovaj tim… ostala sam bez teksta“: Kapitenka Srbije preponosna na odbranjenu svetsku titulu
Danas 15.10.2022
Tijana Bošković jedva našla reči za komentar fantastične igre i glatke pobede nad Brazilom (3:0 u setovima), na kraju turnira bez ijednog poraza. Popularna Tića nije krila emocije posle meča kojim je na spektakularan način stavljena tačka na nastup… »
Vesti dana »
Mask dokrajčio Zelenskog: Vreme je da Ukrajina pronađe novog lidera
Politika pre 1 satjoš 20 povezanih
Hladni front donosi kišu i pad temperature u Srbiji: Evo kakvo vreme očekuje Niš i druge gradove
Glas juga pre 31 minutajoš 20 povezanih
Referendumski dan u Sloveniji: Otvoreno više od 3.000 biračkih mesta, građani se izjašnjavaju o četiri pitanja
Euronews pre 1 satjoš 11 povezanih