Povezane vesti
Piksi emotivan: Kada sam shvatio da sam uspeo, srce mi je bilo puno! (video)
Hot sport 16.10.2022
Otvorio je dušu selektor reprezentacije Srbije u razgovoru za Večernje novosti. „Imamo sreću da navijači u Srbiji dobro poznaju fudbal. Da su nam reprezentativci u najvećim klubovima. Zato nacija i očekuje vrhunske rezultate. Plasman na Mundijal, pa u A… »
Piksi oseća naciju: "Učinićemo sve da ne izneverimo navijače na Mundijalu"
Sportske.net 16.10.2022
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da je njemu i stručnom štabu sve lakše da pripremaju utakmice s ovom grupom momaka, kao i da će na predstojećem Svetskom prvenstvu dati sve od sebe kako bi ispunili srca navijača. Od… »
Piksi oseća šta nacija želi! Intervju sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem: "Učinićemo sve da ne izneverimo navijače"…
Večernje novosti 16.10.2022
NE možemo da vozimo do cilja i prođemo kroz njega ako stalno pritiskamo kočnicu. FOTO: FSS Ovom rečenicom je Dragan Stojković najavio svoj mandat na mestu selektora reprezentacije. I, zaista, u tom stilu, vešto i pametno, doveo je "orlove" tamo gde je… »
Vesti dana »

Protestna šetnja do MUP-a na Novom Beogradu, skupovi i u Novom Sadu, Šapcu i Užicu
RTS pre 17 minutajoš 53 povezane

Tektonski udar usred Evrope! Pala još jedna francuska vlada, Makron ima tri opcije na stolu! Sprema se haos!
Kurir pre 17 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom, nevreme u Banatu i jugozapadu
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 35 povezanih

Kejn: Igrao sam već na „Marakani“, znam kakav nas pakao čeka
Sport klub pre 37 minutajoš 53 povezane