Povezane vesti
ISPOVEST Lepa Lukić o samoći, kolegama, penzijama, ljubavi: Ne žalim što nemam dece, verovatno bih rodila đavola
Nova 16.10.2022
Pevačica otvorila dušu o privatnim stvarima. Pevačica Lepa Lukić donedavno je boravila u Kanadi gde je bila, kako privatno, tako i poslovno. Ona je sada govorila o poslu, ali i nekim privatnim stvarima. „Pet vikenda sam pevala jer su me ljudi tamo baš… »
"Ne žalim što nemam dece, verovatno bih nekog đavola rodila": Emotivna ispovest Lepe Lukić, progovorila i o svoje tri penzije…
Blic 16.10.2022
Lepa Lukić vratila se iz Kanade gde je bila privatno, ali i poslovno. Pevačica na pola godine mora da uđe u Kanadu zbog penzije i papira koje poseduje, ali je iskoristila priliku i da nastupa. "Pet vikenda sam pevala jer su me ljudi tamo baš poželeli… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas i vremenska prognoza u Srbiji od 10. do 17. avgusta 2025
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 32 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i reakcije međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 35 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom upisnom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih

Veliki požari kod Splita i u Crnoj Gori ugrožavaju objekte, angažovane brojne vatrogasne ekipe
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 15 povezanih