Повезане вести
ИСПОВЕСТ Лепа Лукић о самоћи, колегама, пензијама, љубави: Не жалим што немам деце, вероватно бих родила ђавола
Нова 16.10.2022
Певачица отворила душу о приватним стварима. Певачица Лепа Лукић донедавно је боравила у Канади где је била, како приватно, тако и пословно. Она је сада говорила о послу, али и неким приватним стварима. „Пет викенда сам певала… »
"Не жалим што немам деце, вероватно бих неког ђавола родила": Емотивна исповест Лепе Лукић, проговорила и о своје три пензије…
Блиц 16.10.2022
Лепа Лукић вратила се из Канаде где је била приватно, али и пословно. Певачица на пола године мора да уђе у Канаду због пензије и папира које поседује, али је искористила прилику и да наступа. "Пет викенда сам певала јер су ме… »
Вести дана »
(БЛОГ) Хуманитарни базар зборова у Студентском парку: Учесници Београдског марша стигли до Партизановог стадиона
Н1 Инфо пре 46 минутајош 17 повезаних
Аврамовић (РТВ Ким) за Инсајдер: Много непознаница око договора о Закону о странцима на Косову, ово је дефинитивно одлагање проблема
Инсајдер пре 3 сатајош 31 повезана
"Помоћи ћемо свима који увозе нафту кроз Ормуски мореуз": Трамп открио како напредује рат на Блиском истоку
Мондо пре 15 минутајош 25 повезаних
Иран најавио нападе, циља луке у Дубаију и Абу Дабију! Трамп шаље ратне бродове да ослободи Ормуски мореуз! Иран запретио: "Украјина постала легитимна мета"
Курир пре 11 минутајош 73 повезане
Обрадовић: „Имамо план и добру атмосферу, желимо да одиграмо добро против Дубаија“
Сербиан Невс Медиа пре 11 минутајош 56 повезаних