Povezane vesti
Oglasio se Čeda posle novog incidenta: Kriv sam
Nova 16.10.2022
Posle incidenta zbog kojeg je policija zaustavila Čedu Jovanovića jer je prebrzo vozio lider LDP se oglasio i rekao da mu nije ni na pamet palo da mu je istekla vozačka dozvola. „Kriv sam. Vozio sam 70, a ograničenje je bilo 50, nije nikakvo… »
Čeda za Kurir pošto je vozio prebrzo bez vozačke: Otišao sam da upalim sveću na groblje, nije mi palo na pamet, priznajem…
Kurir 16.10.2022
Policija je jutros zaustavila lidera LDP Čedomira Jovanovića pošto je prekoračio brzinu u naseljenom mestu. Kontrolom je takođe utvrđeno i da je upravljao vozilom bez važeće vozaćke dozvole. Jovanović je tako upao u novu saobraćajnu nevolju… »
Još jedan skandal čede Jovanovića! Četiri dana posle prijave za nasilje u porodici, zaustavila ga policija
Mondo 16.10.2022
Čedomira Jovanovića, lidera LDP-a je zaustavila saobraćajna policija. Čedomira Jovanovića, lidera LDP-a je zaustavila saobraćajna policija. Lider LDP-a Čedomir Jovanović, četiri dana pošto ga je tašta prijavila za nasilje u porodici… »
Policija zaustavila Čedomira Jovanovića na Novom Beogradu: Prekoračio brzinu, vozio sa isteklom dozvolom
Telegraf 16.10.2022
Kako saznajemo, on je zaustavljen u svom automobilu marke "toyota prius" zbog prekoračenja brzine. Saobraćajna policija zaustavila je jutros na Novom Beogradu političara Čedomira Jovanovića, potvrđeno je za naš portal. Kako saznajemo, on je… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama svečani doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 19 minutajoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 32 minutajoš 62 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Bloomberg Adria pre 19 minutajoš 55 povezanih

Građani priredili studentima spektakularan doček u centru Beograda
SEEbiz pre 19 minutajoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih