Povezane vesti
„Sve mi finansira bogati muž, jer žena ne zna da zaradi sama“: Pevačicu prozivali da je sponzoruša, a sada je progovorila o…
Nova 16.10.2022
Hrvatska voditeljka i pevačica Ida Prester već deset godina uživa u skladnom braku sa svojim suprugom Ivanom Peševskim sa kojim ima dvoje dece. Svoje idilične porodične trenutke neretko objavljuje na društvenim mrežama, a ne krije da se već godinama… »
"Sve mi finansira bogati muž,jer žena ne zna da zaradi sama!" Pevačicu prozivali da je sponzoruša, a sad progovorila o imovini!…
Kurir 16.10.2022
Hrvatska voditeljka i pevačica Ida Prester već punu deceniju uživa u skladnom braku i ljubavi sa svojim suprugom Ivanom Peševskim sa kojim ima dvoje dece. Svoje idilične porodične trenutke neretko objavljuje na društvenim mrežama, a zgodna plavuša ne… »
Vesti dana »

Tramp: „U prva dva minuta sastanka sa Putinom ću znati da li se može postići dogovor ili ne“
Nedeljnik pre 20 minutajoš 82 povezane

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 45 minutajoš 33 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 3 satajoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori: Čanj, Bijelo Polje, Podgorica, Nikšić i međunarodna pomoć
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 84 povezane

Smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji u drugom kvartalu
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih