Povezane vesti
„Sve mi finansira bogati muž, jer žena ne zna da zaradi sama“: Pevačicu prozivali da je sponzoruša, a sada je progovorila o…
Nova 16.10.2022
Hrvatska voditeljka i pevačica Ida Prester već deset godina uživa u skladnom braku sa svojim suprugom Ivanom Peševskim sa kojim ima dvoje dece. Svoje idilične porodične trenutke neretko objavljuje na društvenim mrežama, a ne krije da se već godinama… »
"Sve mi finansira bogati muž,jer žena ne zna da zaradi sama!" Pevačicu prozivali da je sponzoruša, a sad progovorila o imovini!…
Kurir 16.10.2022
Hrvatska voditeljka i pevačica Ida Prester već punu deceniju uživa u skladnom braku i ljubavi sa svojim suprugom Ivanom Peševskim sa kojim ima dvoje dece. Svoje idilične porodične trenutke neretko objavljuje na društvenim mrežama, a zgodna plavuša ne… »
Vesti dana »

"Un ne može više da uspostavi međunarodni mir" Stručnjaci analiziraju istorijski susret dvojice lidera: Rusija ima nedvosmislen cilj koji se tiče SAD i Evrope!
Kurir pre 37 minutajoš 94 povezane

Izraelski napad u Gazi usmrtio pet novinara Al Džazire, uključujući Anasa al-Šarifa
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 34 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 5 satijoš 20 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i požar u selu Čapljinac kod Niša
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 91 povezana