Povezane vesti
„Savetovano mi je da prekinem trudnoću“: Supruga Bojana Vaskovića otkrila kroz kakve mučne trenutke je prošla
Nova 16.10.2022
Neretko je na svom nalogu na Instagramu pričala o stvarima vezanim za trudnoću, ali ove teme se pomalo i pribojavala. Bojan Vasković, frontmen „Lexington“ benda i njegova supruga Aleksandra čekaju treće dete, a ona neretko na društvenoj mreži Instagram… »
Doktori su mi savetovali prekid trudnoće! Ispovest supruge Bojana Leksingtona - lepa Aleksandra i dalje strahuje!
Mondo 16.10.2022
Supruga Bojana Vaskovića otkrila sa kakvim se problemima suočila u trećoj trudnoći. Supruga Bojana Vaskovića otkrila sa kakvim se problemima suočila u trećoj trudnoći. Pevač Leksington benda Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra Vasković nedavno su… »
"Savetovali su mi da prekinem trudnoću!" Supruga pevača otkrila sa čime se susrela u trudnoći, i dalje strahuje
Kurir 16.10.2022
Supruga Bojana Vaskovića, frontmena "Leksington benda" , Aleksandra, na društvenoj mreži Instagram sa svojim pratiocima deli i lepe, ali i one teške trenutke koje proživljava u trećoj trudnoći Aleksandra i Bojan imaju ćerku Anđelinu i sina Mihajla, a… »
Vesti dana »
Prvi avion sa srpskim državljanima iz Dubaija sleteo na beogradski aerodrom
Serbian News Media pre 18 minutajoš 22 povezane
Janis se vratio posle 40 dana, ali džaba! Baksi nisu imali šanse protiv sjajnih Seltiksa!
Kurir pre 13 minutajoš 36 povezanih
uživo Sukob se širi Bliskim istokom: SAD i Izrael nastavljaju udare na Iran i Liban, počela evakuacija Srba
NIN pre 18 minutajoš 15 povezanih