Повезане вести

Комплетан списак оптужених! Беливук, Миљковић и војници први пут јавно говоре о злочинима! Ево ко ће сести на оптуженичку…

Комплетан списак оптужених! Беливук, Миљковић и војници први пут јавно говоре о злочинима! Ево ко ће сести на оптуженичку…

Курир 16.10.2022
Вељко Беливук, Марко Миљковић и још 29 припадника њихове криминалне групе, који се терете за најмонструозније злочине у скоријој српској историји, сутра ће сести на оптуженичку клупу и први пут јавно изнети своју одбрану пред… »
Одсецали главе, гушили кесом, резали врат жицом и давили водом: 7 мушкараца брутално убијено, нису штедели ни дојучерашње…

Одсецали главе, гушили кесом, резали врат жицом и давили водом: 7 мушкараца брутално убијено, нису штедели ни дојучерашње…

Курир 16.10.2022
Тужилаштво за организовани криминал подигло је две оптужнице против најбруталнијег клана на нашим просторима, чије су вође Вељко Беливук и Марко Миљковић којима се ставља на терет да су свирепо убили седам жртава у Србији… »
Открио како клан функционише, коље и уништава доказе! Хрватин описао кланицу: Штек као из Нетфликс филмова, овако смо убијали!…

Открио како клан функционише, коље и уништава доказе! Хрватин описао кланицу: Штек као из Нетфликс филмова, овако смо убијали!…

Курир 16.10.2022
Бојан Хрватин, сведок-сарадник против највећег криминалног клана на чијем челу су Вељко Беливук и Марко Миљковић, одлучио је да пропева истог тренутка када је ухапшен у јулу прошле године и открије крваве тајне београдског… »
Питао сам хоће ли и мене убити, а они су се само смејали: Спасојевић издао кума Миљковића,проговорио и о убиству на острву

Питао сам хоће ли и мене убити, а они су се само смејали: Спасојевић издао кума Миљковића,проговорио и о убиству на острву

Курир 16.10.2022
Кум се куму заклиње на вечну верност, оданост и заштиту‚ па је тако Марко Миљковић безусловно веровао куму Николи Спасојевићу, који га је касније издао и открио језиве тајне клана у замену за блажу казну. Никола Спасојевић… »

Вести дана »