Повезане вести
Мега тражи прву победу у АдмиралБет АБА лиги: Бориће се против Задра – играће и Драган Милосављевић!
Хот спорт 16.10.2022
Кошаркаши Мега МИС-а у трећем колу АдмиралБет АБА лиге гостују екипи Задра. После два кола имају учинак 0-2 и јуре прву победу, док Задрани имају 1-1. Сусрет у дворани Крешимир Ћосић на програму је у понедељак од 18.00, уз… »
Бараћ: Знамо шта нам је чинити у Задру
Спорт клуб 16.10.2022
Тренер кошаркаша Меге Марко Бараћ рекао је да је његов тим спреман и да желе да забележе победу на тешком гостовању у Задру. „Ми смо се добро спремили и знамо шта нам је чинити. Желимо да одиграмо добру утакмицу и забележимо… »
У Меги оптимисти пред гостовање у Задру
Спортске.нет 16.10.2022
Тренер кошаркаша Меге Марко Бараћ рекао је данас да је његов тим спреман и да желе да забележе победу на тешком гостовању против Задра. "Ми смо се добро спремили и знамо шта нам је чинити. Желимо да одиграмо добру утакмицу и… »
Вести дана »
Временска прогноза за 22. новембар: Нагли пад температуре, могуће и снежне падавине
Мондо пре 17 минутајош 3 повезане
ЦИК Косова утврдио рокове за организовање ванредних парламентарних избора
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 5 сатијош 4 повезане
Сутра Дан народног позоришта у Београду, ускоро објављивање децембарског репертоара
Данас пре 10 сатијош 1 повезана