Povezane vesti
Bajaga bacio Zagreb na kolena! Publika u prepunoj dvorani Lisinski plesala i pevala kao u transu! (video, foto)
Kurir 16.10.2022
" Bajaga i Instruktori" su nastupili sinoć pred prepunom dvoranom Lisinski u Zagrebu i oduševili publiku. " Godine prolaze nervoznim korakom/godine prolaze mi stojimo/jesmo li sretniji i jesmo pametniji/godine prolaze mi gledamo..." jedan je od najvećih… »
Bajaga bacio publiku na kolena: Ovim velikim hitom otpočeo koncert i oduševio publiku, a evo kojom anegdotom je započeo nastup!…
Kurir 16.10.2022
- Godine prolaze nervoznim korakom / godine prolaze mi stojimo / jesmo li sretniji i jesmo pametniji / godine prolaze mi gledamo - stihovi su jednog od najvećih hitova Momčila Bajagića Bajage koji je publiku digao na noge u prepunom Lisinskom… »
Vesti dana »
Stiže nagla promena vremena: Danas sunce i do 24°C, a onda hladan front i kiša
Euronews pre 41 minutajoš 13 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Masovni raketni napad na Kijev - dvoje mrtvih, najmanje osam povređenih; Zelenski spreman da u Moskvu doputuje "raketom"
RTV pre 16 minutajoš 7 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Predložen plan od 2,45 milijardi dolara za obnovu i upravljanje Gazom
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Veljkovi orlovi počinju novi ciklus Lige nacija: Kad i gde možete da gledate meč Lige nacija Srbija – Grčka?
Kurir pre 56 minutajoš 8 povezanih