Povezane vesti
Erdogan na meti kritika zbog izjave o eksploziji rudnika: Smrt 41 rudara nazvao "sudbinom"
Telegraf 17.10.2022
Ova izjava izazvala je proteste u Istanbulu, a neki ovu nesreću opisuju kao "masakr" Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan našao se na meti kritika nakon što je smrt 41 rudara u eksploziji u rudniku nazvao "sudbinom", rekavši da će takvih nesreća uvek… »
"Sudbina, takvih nesreća će uvek biti": Erdogan na meti kritika zbog izjave o smrti 41 rudara na severu Turske
Blic 16.10.2022
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan našao se na meti kritika nakon što je smrt 41 rudara u eksploziji u rudniku nazvao "sudbinom", rekavši da će takvih nesreća uvek biti. - Mi smo narod koji veruje u plan sudbine. Ovavke nesreće će se uvek dešavati… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Studenti objavili: Prikupljeno skoro 400.000 potpisa za jedan dan u akciji „Raspiši pobedu“
Nova pre 53 minutajoš 63 povezane
Uklonjeni šatori, postavljen "Novogodišnji bazar" ispred Narodne skupštine
RTS pre 2 satajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i oštre reakcije Rusije
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 84 povezane
Bolomboj se vratio i poručio: "Bio sam očajan kada sam se povredio, Saša Obradović..."
Telegraf pre 7 minutajoš 39 povezanih