Повезане вести

Дино Мерлин о болести са којом се борио: „Био сам као биљка, исто ми је било живот или смрт“

Дино Мерлин о болести са којом се борио: „Био сам као биљка, исто ми је било живот или смрт“

Нова 17.10.2022
Иако је једна од највећих музичких звезда у једном периоду живота размишљао је да промени професију. Дино Мерлин је казао да се и он борио са депресијом. „У једном периоду свог живота био сам тешко болестан. Имао сам једну тешку… »
"Био сам као биљка, исто је било живот или смрт" Дино Мерлин био је болестан, свашта му је падало на памет а ово му је тешко…

"Био сам као биљка, исто је било живот или смрт" Дино Мерлин био је болестан, свашта му је падало на памет а ово му је тешко…

Курир 17.10.2022
Певач Дино Мерлин готово никада не говори о приватном животу, већ искључиво о музици и својој каријери, која траје неколико деценија. Певач Дино Мерлин готово никада не говори о приватном животу, већ искључиво о музици и својој… »
"Био сам тешко болестан": Дино Мерлин је мучан период оставио за собом: "Као биљка сам функционисао, свашта ми је падало на…

"Био сам тешко болестан": Дино Мерлин је мучан период оставио за собом: "Као биљка сам функционисао, свашта ми је падало на…

Блиц 17.10.2022
Чувени певач Дино Мерлин пролазио је својевремено кроз тежак период, кад је размишљао да батали музику. Дино Мерлин се тада борио са депресијом, која је и данас велики проблем многих широм света. - У једном периоду свог живота… »

Вести дана »