Povezane vesti

Dino Merlin o bolesti sa kojom se borio: „Bio sam kao biljka, isto mi je bilo život ili smrt“

Dino Merlin o bolesti sa kojom se borio: „Bio sam kao biljka, isto mi je bilo život ili smrt“

Nova 17.10.2022
Iako je jedna od najvećih muzičkih zvezda u jednom periodu života razmišljao je da promeni profesiju. Dino Merlin je kazao da se i on borio sa depresijom. „U jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne… »
"Bio sam kao biljka, isto je bilo život ili smrt" Dino Merlin bio je bolestan, svašta mu je padalo na pamet a ovo mu je…

"Bio sam kao biljka, isto je bilo život ili smrt" Dino Merlin bio je bolestan, svašta mu je padalo na pamet a ovo mu je…

Kurir 17.10.2022
Pevač Dino Merlin gotovo nikada ne govori o privatnom životu, već isključivo o muzici i svojoj karijeri, koja traje nekoliko decenija. Pevač Dino Merlin gotovo nikada ne govori o privatnom životu, već isključivo o muzici i svojoj karijeri, koja… »
"Bio sam teško bolestan": Dino Merlin je mučan period ostavio za sobom: "Kao biljka sam funkcionisao, svašta mi je padalo na…

"Bio sam teško bolestan": Dino Merlin je mučan period ostavio za sobom: "Kao biljka sam funkcionisao, svašta mi je padalo na…

Blic 17.10.2022
Čuveni pevač Dino Merlin prolazio je svojevremeno kroz težak period, kad je razmišljao da batali muziku. Dino Merlin se tada borio sa depresijom, koja je i danas veliki problem mnogih širom sveta. - U jednom periodu svog života bio sam teško… »

Vesti dana »