Povezane vesti

Nedvosmisleno sam zadovoljan radom Bratislava Gašića

Nedvosmisleno sam zadovoljan radom Bratislava Gašića

Politika 17.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „nedvosmisleno” zadovoljan radom šefa Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Bratislava Gašića, kao i najvećim broja pripadnika te službe. „Moje zadovoljstvo radom Gašića je… »
Vučić: Za vikend će se znati sve o novim ministrima

Vučić: Za vikend će se znati sve o novim ministrima

IndeksOnline 17.10.2022
BEOGRAD – Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan i radom direktora BIA Bratislavom Gašićem, i radom najvećeg broja pripadnika te službe, koji čuvaju zemlju. Na pitanje da li je zadovoljan radom Gašića, i da li će on… »
Vučić otkrio da li je zadovoljan radom Bratislava Gašića i BIA

Vučić otkrio da li je zadovoljan radom Bratislava Gašića i BIA

Telegraf 17.10.2022
"U subotu ili nedelju sve se znati, i o ministrima i svim drugim ljudima" Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan i radom direktora BIA Bratislavom Gašićem, i radom najvećeg broja pripadnika te službe, koji čuvaju zemlju. Na… »
Teško im je palo što su me neki prisluškivali ali nisu očekivali da to radi neko unutar sistema: Predsednik otvoreno o radu…

Teško im je palo što su me neki prisluškivali ali nisu očekivali da to radi neko unutar sistema: Predsednik otvoreno o radu…

Kurir 17.10.2022
BEOGRAD - Teško im je palo to što su me neki prisluškivali ali nisu očekivali da to radi neko unutar sistema, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara posle svečanosti posvećenoj dvodecenijskoj godišnjici BIA… »

Vesti dana »