Povezane vesti
Nedvosmisleno sam zadovoljan radom Bratislava Gašića
Politika 17.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „nedvosmisleno” zadovoljan radom šefa Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Bratislava Gašića, kao i najvećim broja pripadnika te službe. „Moje zadovoljstvo radom Gašića je nedvosmisleno. I… »
Vučić: Za vikend će se znati sve o novim ministrima
IndeksOnline 17.10.2022
BEOGRAD – Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan i radom direktora BIA Bratislavom Gašićem, i radom najvećeg broja pripadnika te službe, koji čuvaju zemlju. Na pitanje da li je zadovoljan radom Gašića, i da li će on ostati na čelu… »
Vučić otkrio da li je zadovoljan radom Bratislava Gašića i BIA
Telegraf 17.10.2022
"U subotu ili nedelju sve se znati, i o ministrima i svim drugim ljudima" Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan i radom direktora BIA Bratislavom Gašićem, i radom najvećeg broja pripadnika te službe, koji čuvaju zemlju. Na pitanje… »
Teško im je palo što su me neki prisluškivali ali nisu očekivali da to radi neko unutar sistema: Predsednik otvoreno o radu…
Kurir 17.10.2022
BEOGRAD - Teško im je palo to što su me neki prisluškivali ali nisu očekivali da to radi neko unutar sistema, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara posle svečanosti posvećenoj dvodecenijskoj godišnjici BIA. On je na… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: konstruktivni razgovori, najave sankcija i planovi za nove susrete
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 68 povezanih

Vučić: Vlasnik kiparskog Pafosa spreman da ulaže u Fudbalski klub Loznica
Sportski žurnal pre 45 minutajoš 40 povezanih

"Nepravedno i nerazumno": Indija reagovala na dodatne američke carine zbog nabavke ruske nafte
Sputnik pre 3 satajoš 21 povezana

I dalje "predsednik Dodik" ili samo Milorad: CIK mu oduzeo mandat, on najavljuje referendum
N1 Info pre 1 satjoš 179 povezanih

Partizanov tim za Hibernijan: Odbrana bez promena, rotacije u manevru i dileme kao svakodnevica
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana