Povezane vesti
"Umire mi se": Marija Šerifović otkrila detalje borbe sa kilogramima: Evo koliko je smršala za samo tri nedelje
Blic 17.10.2022
Pevačica Marija Šerifović rešila je da svoju liniju dovede do savršenstva, a progres u procesu mršavljenja podelila sa pratiocima na Instagramu. "Danas mi je 28 dan dijete i odrađujem 12. trening, možda mi se malo i umire", rekla je Marija Šerifović u… »
Marija Šerifović odlučila da smrša: Hoće da dovede liniju u red, a evo kako se oseća posle 28 dana dijete! Carica! (video)…
Kurir 17.10.2022
Marija Šerifović uzela je život u svoje ruke, te je odlučila je da smrša i dovede svoju liniju u red. Svoje iskustvo i napredak podelila je sa svojim pratiteljima na Instagram storiju. "Danas mi je 28 dan dijete i odrađujem 12. trening, možda mi se malo… »
Vesti dana »
Hrka: Dobro je što je Jaćimović prekinuo štrajk, pozivam sve da se ujedinimo
Novi magazin pre 12 minutajoš 51 povezana
"Sve je raskrinkao!" Voditelj sa Pinka se oglasio nakon Željkove odluke da podeli otkaze: "Ne treba se igrati"
Telegraf pre 12 minutajoš 29 povezanih
Hrka i Jaćimović udružuju snage: „Pozivam Srbiju da se konačno ujedinimo“
Nedeljnik pre 43 minutajoš 23 povezane
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih
NIS podneo novi zahtev Ministarstvu finansija SAD za izdavanje posebne dozvole za rad
RTS pre 52 minutajoš 71 povezana