Povezane vesti
"Umire mi se": Marija Šerifović otkrila detalje borbe sa kilogramima: Evo koliko je smršala za samo tri nedelje
Blic 17.10.2022
Pevačica Marija Šerifović rešila je da svoju liniju dovede do savršenstva, a progres u procesu mršavljenja podelila sa pratiocima na Instagramu. "Danas mi je 28 dan dijete i odrađujem 12. trening, možda mi se malo i umire", rekla je Marija… »
Marija Šerifović odlučila da smrša: Hoće da dovede liniju u red, a evo kako se oseća posle 28 dana dijete! Carica…
Kurir 17.10.2022
Marija Šerifović uzela je život u svoje ruke, te je odlučila je da smrša i dovede svoju liniju u red. Svoje iskustvo i napredak podelila je sa svojim pratiteljima na Instagram storiju. "Danas mi je 28 dan dijete i odrađujem 12. trening, možda mi se… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 3 satajoš 30 povezanih

Prikazane fotografije zvučnog topa; Dačić u novom pokušaju gašenja požara
Al Jazeera pre 24 minutajoš 22 povezane

Studenti i prosvetni radnici zajedno protestovali, i dalje oprečno o zvučnom topu
Bloomberg Adria pre 50 minutajoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 7 satijoš 14 povezanih