Povezane vesti
Dragan Marković Palma: Ne dolaze migranti dronovima u Srbiju nego preko Evropske unije
Danas 17.10.2022
Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma je na svečanoj sednici Skupštine grada povodom Dana oslobođenja u Drugom svetskom ratu komentarisao izjavu evropske komesarke za unutrašnje poslove Ilve Johanson da je… »
Marković: Ne dolaze azilanti dronovima, niti se Srbija graniči sa zemljama odakle dolaze, nego stižu sa teritorije EU i idu…
Kurir 17.10.2022
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je danas da su u poslednje vreme svakodnevni pritisci na Srbiju. - Jedan od njih dolazi od Evropske komesarke za unutrašnje poslove Ilve Johanson koja preti Srbiji ukidanjem viza zbog porasta… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana