Povezane vesti
U Srbiji na pragu rizika od siromaštva živi oko 2,5 miliona ljudi
Al Jazeera 17.10.2022
Društveno bogatstvo se izrazito prelijeva u džepove privilegovanih pojedinaca i porodica, tvrdi sindikalna organizacija. U Srbiji na pragu rizika od siromaštva živi oko 2,5 milona građana, objavila je u ponedjeljak Asocijacija slobodnih i nezavisnih… »
ASNS: U Srbiji na pragu rizika od siromaštva živi oko 2,5 miliona ljudi
Beta 17.10.2022
U Srbiji na pragu rizika od siromaštva živi oko 2,5 milona građana, objavila je danas Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata (ASNS) povodom Svetskog dana borbe protiv siromaštva, 17. oktobra. Kako je ukazano, najteže je mladima do 24 godine… »
ASNS: U Srbiji na pragu rizika od siromaštva živi oko 2,5 miliona ljudi
Radio sto plus 17.10.2022
Kako je ukazano, najteže je mladima do 24 godine, starijima od 65 godina i porodicama sa decom, posebno sa onima troje i više dece, gde u siromaštvu živi njih 40 odsto. „Kada se tome tome doda oko 350.000 radnika čije porodice žive od minimalca… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 33 povezane
Doneta odluka o raspisivanju poziva za kandidate za članove Saveta REM-a
Novi magazin pre 37 minutajoš 174 povezane
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 6 satijoš 24 povezane
Potonuo brod kod Egipta, potraga za preživelima; Ambasador Srbije: Nije bilo naših putnika
RTS pre 1 satjoš 24 povezane