Повезане вести
Додик се огласио на инстаграму: Ја сам победник, СНСД ће знати да брани победу
Курир 17.10.2022
Лидер Савеза независних социјалдемкрата (СНСД) и кандидат за председника Републике Српске Милорад Додик данас је поновио да Централна изборна комисија БиХ (ЦИК) нема легитимитет и да је незаконита одлука државне изборне комисије… »
Додик: Часна и чиста победа
РТВ 17.10.2022
БАЊАЛУКА - Као кандидат СНСД-а на председничким изборима у БиХ победио сам недостижном предношћу кандидата опозиције, наша победа је часна и чиста, изјавио је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик, поводом поновног… »
Додик: СНСД ће знати да брани моју победу
Н1 Инфо 17.10.2022
Лидер Савеза независних социјалдемкрата (СНСД) и кандидат за председника Републике Српске Милорад Додик је поновио да Централна изборна комисија БиХ (ЦИК) нема легитимитет и да је незаконита одлука државне изборне комисије о… »
Додик тврди да ЦИК без легитимитета доноси незаконите одлуке (фото)
Блиц 17.10.2022
ЦИК БиХ без легитимитета доноси незаконите одлуке о поновном пребројавању гласова, а да претходно нису утврђени прелиминарни резултати, рекао је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. - Иако незаконита одлука ЦИК мора… »
Вести дана »
Ево какво ће време бити за викенд у Србији и где ће пасти снег: Објављена прогноза до 15. децембра
Правда пре 23 минутајош 15 повезаних
Објава америчког председника која се дуго чекала! Трамп потписао закон који су усвојили конгресмени и сенатори, објавиће епстајнове досијее (фото)
Курир пре 54 минутајош 18 повезаних
Руси пристали да продају нафтну индустрију Србије НИС На берзи био милијарду евра, али вреди много више ево шта берзански аналитичар каже за дневник
Дневник пре 43 минутајош 13 повезаних