Повезане вести
Додик се огласио на инстаграму: Ја сам победник, СНСД ће знати да брани победу
Курир 17.10.2022
Лидер Савеза независних социјалдемкрата (СНСД) и кандидат за председника Републике Српске Милорад Додик данас је поновио да Централна изборна комисија БиХ (ЦИК) нема легитимитет и да је незаконита одлука државне изборне комисије… »
Додик: Часна и чиста победа
РТВ 17.10.2022
БАЊАЛУКА - Као кандидат СНСД-а на председничким изборима у БиХ победио сам недостижном предношћу кандидата опозиције, наша победа је часна и чиста, изјавио је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик, поводом поновног… »
Додик: СНСД ће знати да брани моју победу
Н1 Инфо 17.10.2022
Лидер Савеза независних социјалдемкрата (СНСД) и кандидат за председника Републике Српске Милорад Додик је поновио да Централна изборна комисија БиХ (ЦИК) нема легитимитет и да је незаконита одлука државне изборне комисије о… »
Додик тврди да ЦИК без легитимитета доноси незаконите одлуке (фото)
Блиц 17.10.2022
ЦИК БиХ без легитимитета доноси незаконите одлуке о поновном пребројавању гласова, а да претходно нису утврђени прелиминарни резултати, рекао је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. - Иако незаконита одлука ЦИК мора… »
Вести дана »
Скупови против блокада у Пожаревцу, Краљеву и Врању: Присутни Мацут и министри у Влади
Правда пре 3 сатајош 39 повезаних
"Трамп измишља нови рат": Председник Венецуеле оптужио САД због слања носача авиона у Карипско море
Курир пре 2 сатајош 20 повезаних
Обрадовић открио лоше вести о нвори: Ево кад ће дебитовати Батлер...
Курир пре 43 минутајош 29 повезаних