Povezane vesti
Sporazumni rastanak: Đurđević više nije trener Kolubare
Sport klub 17.10.2022
Dejan Đurđević (55) više nije šef stručnog štaba FK Kolubara. Superligaš i dosadašnji šef stručnog štaba sporazumno su raskinuli saradnju. Tim povodom Kolubara je izdala saopštenje u kome su objavljene izjave trenera i predsednika. „Veliko… »
Pljušte otkazi po Srbiji: Još jedan trener napušta kormilo superligaša
Večernje novosti 17.10.2022
OVE sezone deluje da otkazi u MozzartBet Superligi Srbije pljušte više nego ikada ranije. Od početka sezone ko zna koja po redu promena trenera u Super ligi Srbije. Izvesno je da je brojka dvocifrena. FOTO: M. Vukadinović Fudbalski strateg Dejan… »
Švaba ponovo napustio kolubaru: Legenda ofk-a otišla, da li će se opet ekspresno vratiti!?
Hot sport 17.10.2022
Već neko vreme traje ljubav-mržnja odnos između uprave Kolubare i njenog trenera Dejana Đurđevića, koji je ovog proleća već napuštao Lazarevac, ali se ekspresno vratio. Da li će tako biti i ovaj put videže „Veliko mi je zadovoljstvo što sam… »
Rastanak Kolubare i Đurđevića!
Sportske.net 17.10.2022
Lazarevački superligaš od danas nema prvog trenera. Dejan Đurđević, usled nešto slabijih rezultata, odlučio je da sporazumno raskine ugovor sa Kolubarom. “Veliko mi je zadovoljstvo što sam dve godine bio trener superligašu iz mog grada… »
Vesti dana »
Posle teških uvreda, ruka ruci, nismo vuci, marku se smeši moćna funkcija? Ovako su Tramp i Rubio govorili jedan o drugom, a sada kao da se ništa nije desilo
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane
Profesori i studenti Akademije umetnosti protestovali zbog hapšenja studenta Relje Stanojevića
Danas pre 3 satajoš 13 povezanih
Tabaković: Zakon o ograničenju kamata ide u Skupštinu posle izjašnjavanja o novom budžetu
Biznis.rs pre 2 satajoš 25 povezanih
Kac: Nema prekida vatre u Libanu dok se Hzebolah ne razoruža i povuče
Politika pre 4 minutajoš 23 povezane