Повезане вести

Споразумни растанак: Ђурђевић више није тренер Колубаре

Споразумни растанак: Ђурђевић више није тренер Колубаре

Спорт клуб 17.10.2022
Дејан Ђурђевић (55) више није шеф стручног штаба ФК Колубара. Суперлигаш и досадашњи шеф стручног штаба споразумно су раскинули сарадњу. Тим поводом Колубара је издала саопштење у коме су објављене изјаве тренера и… »
Пљуште откази по Србији: Још један тренер напушта кормило суперлигаша

Пљуште откази по Србији: Још један тренер напушта кормило суперлигаша

Вечерње новости 17.10.2022
ОВЕ сезоне делује да откази у МоззартБет Суперлиги Србије пљуште више него икада раније. Од почетка сезоне ко зна која по реду промена тренера у Супер лиги Србије. Извесно је да је бројка двоцифрена. ФОТО: М. Вукадиновић… »
Шваба поново напустио колубару: Легенда офк-а отишла, да ли ће се опет експресно вратити!?

Шваба поново напустио колубару: Легенда офк-а отишла, да ли ће се опет експресно вратити!?

Хот спорт 17.10.2022
Већ неко време траје љубав-мржња однос између управе Колубаре и њеног тренера Дејана Ђурђевића, који је овог пролећа већ напуштао Лазаревац, али се експресно вратио. Да ли ће тако бити и овај пут видеже „Велико ми је… »
Растанак Колубаре и Ђурђевића!

Растанак Колубаре и Ђурђевића!

Спортске.нет 17.10.2022
Лазаревачки суперлигаш од данас нема првог тренера. Дејан Ђурђевић, услед нешто слабијих резултата, одлучио је да споразумно раскине уговор са Колубаром. “Велико ми је задовољство што сам две године био тренер суперлигашу из мог… »

Вести дана »