Povezane vesti
Dodik: Časna i čista pobeda
Dnevnik 17.10.2022
BANjALUKA: Kao kandidat SNSD-a na predsedničkim izborima u BiH pobedio sam nedostižnom prednošću kandidata opozicije, naša pobeda je časna i čista, izjavio je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, povodom ponovnog prebrojavanja glasova… »
Dodik tvrdi da je njegova pobeda časna i čista: CIK kad-tad mora doći do odluke, mi se rezultata ne plašimo
Euronews 17.10.2022
Kao kandidat SNSD-a na predsedničkim izborima u BiH pobedio sam nedostižnom prednošću kandidata opozicije, naša pobeda je časna i čista, izjavio je danas srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, povodom ponovnog prebrojavanja glasova koje je… »
Dodik: Ja sam pobednik, naša pobeda je časna i čista
Insajder 17.10.2022
Lider Saveza nezavisnih socijaldemkrata (SNSD) i kandidat za predsednika Republike Srpske Milorad Dodik danas je ponovio da Centralna izborna komisija BiH (CIK) nema legitimitet i da je nezakonita odluka državne izborne komisije o ponovnom prebrojavanju… »
Dodik: Ja sam pobednik, znaćemo braniti pobedu
Danas 17.10.2022
Lider Saveza nezavisnih socijaldemkrata (SNSD) i kandidat za predsednika Republike Srpske Milorad Dodik danas je ponovio da Centralna izborna komisija BiH (CIK) nema legitimitet i da je nezakonita odluka državne izborne komisije o ponovnom prebrojavanju… »
Vesti dana »
Studenti beogradskih fakulteta stigli u Novi Sad - cveće i pošta za 15 žrtava ispred Železničke stanice
RTV pre 45 minutajoš 24 povezane
Uhapšen u Velikom Gradištu zbog podmićivanja policajca: Hteo da "pogura" registraciju automobila
Radio 021 pre 6 satijoš 39 povezanih
Dejan Gavrilović "Efektiva": Ovo je bojkot upozorenja – sledeći korak je ozbiljniji (VIDEO)
Insajder pre 5 satijoš 28 povezanih
Studenti beogradskih fakulteta nastavljaju šetnju do Novog Sada, noć proveli u Inđiji
Euronews pre 11 satijoš 37 povezanih