Povezane vesti

Dodik: Časna i čista pobeda

Dodik: Časna i čista pobeda

Dnevnik 17.10.2022
BANjALUKA: Kao kandidat SNSD-a na predsedničkim izborima u BiH pobedio sam nedostižnom prednošću kandidata opozicije, naša pobeda je časna i čista, izjavio je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, povodom ponovnog prebrojavanja glasova… »
Dodik tvrdi da je njegova pobeda časna i čista: CIK kad-tad mora doći do odluke, mi se rezultata ne plašimo

Dodik tvrdi da je njegova pobeda časna i čista: CIK kad-tad mora doći do odluke, mi se rezultata ne plašimo

Euronews 17.10.2022
Kao kandidat SNSD-a na predsedničkim izborima u BiH pobedio sam nedostižnom prednošću kandidata opozicije, naša pobeda je časna i čista, izjavio je danas srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, povodom ponovnog prebrojavanja glasova koje je… »
Dodik: Ja sam pobednik, naša pobeda je časna i čista

Dodik: Ja sam pobednik, naša pobeda je časna i čista

Insajder 17.10.2022
Lider Saveza nezavisnih socijaldemkrata (SNSD) i kandidat za predsednika Republike Srpske Milorad Dodik danas je ponovio da Centralna izborna komisija BiH (CIK) nema legitimitet i da je nezakonita odluka državne izborne komisije o ponovnom prebrojavanju… »
Dodik: Ja sam pobednik, znaćemo braniti pobedu

Dodik: Ja sam pobednik, znaćemo braniti pobedu

Danas 17.10.2022
Lider Saveza nezavisnih socijaldemkrata (SNSD) i kandidat za predsednika Republike Srpske Milorad Dodik danas je ponovio da Centralna izborna komisija BiH (CIK) nema legitimitet i da je nezakonita odluka državne izborne komisije o ponovnom prebrojavanju… »

Vesti dana »