Povezane vesti
Dodik: Časna i čista pobeda
Dnevnik 17.10.2022
BANjALUKA: Kao kandidat SNSD-a na predsedničkim izborima u BiH pobedio sam nedostižnom prednošću kandidata opozicije, naša pobeda je časna i čista, izjavio je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, povodom ponovnog prebrojavanja glasova… »
Dodik tvrdi da je njegova pobeda časna i čista: CIK kad-tad mora doći do odluke, mi se rezultata ne plašimo
Euronews 17.10.2022
Kao kandidat SNSD-a na predsedničkim izborima u BiH pobedio sam nedostižnom prednošću kandidata opozicije, naša pobeda je časna i čista, izjavio je danas srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, povodom ponovnog prebrojavanja glasova koje je… »
Dodik: Ja sam pobednik, naša pobeda je časna i čista
Insajder 17.10.2022
Lider Saveza nezavisnih socijaldemkrata (SNSD) i kandidat za predsednika Republike Srpske Milorad Dodik danas je ponovio da Centralna izborna komisija BiH (CIK) nema legitimitet i da je nezakonita odluka državne izborne komisije o ponovnom prebrojavanju… »
Dodik: Ja sam pobednik, znaćemo braniti pobedu
Danas 17.10.2022
Lider Saveza nezavisnih socijaldemkrata (SNSD) i kandidat za predsednika Republike Srpske Milorad Dodik danas je ponovio da Centralna izborna komisija BiH (CIK) nema legitimitet i da je nezakonita odluka državne izborne komisije o ponovnom prebrojavanju… »
Vesti dana »

Maratonci krenuli iz Graca, studenti iz Pomoravlja pešače ka Inđiji
RTS pre 3 minutajoš 18 povezanih

Policija donela novo rešenje o zadržavanju studenta Veljka Petrovića, studenti pozivaju na protest u 13 časova ispred Tužilaštva u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

RTS je pokazao da ne želi ništa da promeni – Mirijana Nikolić i Ivana Stevanović
Nova pre 2 satajoš 24 povezane

Marta Kos danas i sutra u Srbiji: Prvo sa Vučićem, pa opozicijom, evo koja su očekivanja
Radio 021 pre 4 satijoš 12 povezanih

Ovo su braća zelenaši iz Čačka: Davali ljudima novac na kamatu, pa ih tukli metalnim palicama
Nova pre 51 minutajoš 20 povezanih