Повезане вести
Пешић се огласио први пут после евробаскета: ‘Причају да сам дементан! Нико ме није позвао!’
Хот спорт 17.10.2022
Легендарни стручњак се осврнуо на коментаре јавности! Кошаркашка репрезентација Србије није успела да оправда улогу фаворита и дође до медаље на Европском првенству у кошарци, одржаном септембра месеца. Орлови су такмичење… »
Пешић: Нико ме није позвао од када је завршено ЕП, нико!
Спорт клуб 17.10.2022
Неславно се овог лета завршило учешће репрезензтације Србије на Европском првенству у кошарци. Хвалоспеве који су могли да се чују док се побеђивало, смениле су критике када је стигао пораз. Играчи су се из Берлина вратили без… »
Пешић отворио душу након Еуробаскета - "говоре ми да сам дементан": Селектор у Сарајеву дао први интервју после дебакла!
Мондо 17.10.2022
Селектор кошаркашке репрезентације светислав Пешић први пут о неким детаљима. Селектор кошаркашке репрезентације светислав Пешић први пут о неким детаљима. Кошаркашка репрезентација Србије предођена селектором Светиславом… »
Пешић опет љут на медије!
Спортске.нет 17.10.2022
Србија се није прославила на Евробаскету, пали смо на првом озбиљном испиту и то против Италијана у првој утакмици која је била у нокаут фази. Тренер Светислав Пешић је интервју дао само за сајт КСС-а, а након тога истиче да га… »
Пешић: Нико ме није позвао од када је завршено ЕП, нико!
Н1 Инфо 17.10.2022
Неславно се овог лета завршило учешће репрезензтације Србије на Европском првенству у кошарци. Хвалоспеве који су могли да се чују док се побеђивало, смениле су критике када је стигао пораз. Играчи су се из Берлина вратили без… »
Светислав Пешић бесан: Нико ме није звао након Еуробаскета, рекли су да сам дементан...
Вечерње новости 17.10.2022
КОШАРКАШКА репрезентација Србије се није прославила на недавно одржаном Европском првенству у кошарци. Поново је кобан био пораз од Италије. ФОТО: КСС Након перфектно одигране групне фазе уследила је горка пилула за… »
Вести дана »
Табаковић: Инфлација у паду, раст БДП мањи од очекиваног, ове године 2,1%
Екапија пре 4 минутајош 30 повезаних
Након прекида штрајка глађу: Хрка и даље испред Скупштине Србије, Јаћимовић код зграде Бановине
НИН пре 1 сатјош 13 повезаних
Чак: 5.000 људи остало без струје Снег направио хаос у овом делу Србије: Мештани у мрклом мраку
Блиц пре 2 сатајош 43 повезане
Све о Светском првенству: Када је жреб и која су правила у баражу
Нова пре 14 минутајош 30 повезаних