Povezane vesti

Pešić se oglasio prvi put posle evrobasketa: ‘Pričaju da sam dementan! Niko me nije pozvao!’

Pešić se oglasio prvi put posle evrobasketa: ‘Pričaju da sam dementan! Niko me nije pozvao!’

Hot sport 17.10.2022
Legendarni stručnjak se osvrnuo na komentare javnosti! Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da opravda ulogu favorita i dođe do medalje na Evropskom prvenstvu u košarci, održanom septembra meseca. Orlovi su takmičenje završili u osmini… »
Pešić: Niko me nije pozvao od kada je završeno EP, niko!

Sport klub 17.10.2022
Neslavno se ovog leta završilo učešće reprezenztacije Srbije na Evropskom prvenstvu u košarci. Hvalospeve koji su mogli da se čuju dok se pobeđivalo, smenile su kritike kada je stigao poraz. Igrači su se iz Berlina vratili bez selektora Svetislava… »

N1 Info 17.10.2022
Neslavno se ovog leta završilo učešće reprezenztacije Srbije na Evropskom prvenstvu u košarci. Hvalospeve koji su mogli da se čuju dok se pobeđivalo, smenile su kritike kada je stigao poraz. Igrači su se iz Berlina vratili bez selektora Svetislava… »
Pešić opet ljut na medije!

Pešić opet ljut na medije!

Sportske.net 17.10.2022
Srbija se nije proslavila na Evrobasketu, pali smo na prvom ozbiljnom ispitu i to protiv Italijana u prvoj utakmici koja je bila u nokaut fazi. Trener Svetislav Pešić je intervju dao samo za sajt KSS-a, a nakon toga ističe da ga niko nije pozvao od… »
Pešić otvorio dušu nakon Eurobasketa - "govore mi da sam dementan": Selektor u Sarajevu dao prvi intervju posle debakla!

Pešić otvorio dušu nakon Eurobasketa - "govore mi da sam dementan": Selektor u Sarajevu dao prvi intervju posle debakla!

Mondo 17.10.2022
Selektor košarkaške reprezentacije svetislav Pešić prvi put o nekim detaljima. Selektor košarkaške reprezentacije svetislav Pešić prvi put o nekim detaljima. Košarkaška reprezentacija Srbije predođena selektorom Svetislavom Pešićem ispala je… »
Svetislav Pešić besan: Niko me nije zvao nakon Eurobasketa, rekli su da sam dementan...

Svetislav Pešić besan: Niko me nije zvao nakon Eurobasketa, rekli su da sam dementan...

Večernje novosti 17.10.2022
KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije se nije proslavila na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u košarci. Ponovo je koban bio poraz od Italije. FOTO: KSS Nakon perfektno odigrane grupne faze usledila je gorka pilula za reprezentaciju i navijače. Igrači… »

Vesti dana »