Повезане вести

Пешић се огласио први пут после евробаскета: ‘Причају да сам дементан! Нико ме није позвао!’

Пешић се огласио први пут после евробаскета: ‘Причају да сам дементан! Нико ме није позвао!’

Хот спорт 17.10.2022
Легендарни стручњак се осврнуо на коментаре јавности! Кошаркашка репрезентација Србије није успела да оправда улогу фаворита и дође до медаље на Европском првенству у кошарци, одржаном септембра месеца. Орлови су такмичење… »
Пешић: Нико ме није позвао од када је завршено ЕП, нико!

Спорт клуб 17.10.2022
Неславно се овог лета завршило учешће репрезензтације Србије на Европском првенству у кошарци. Хвалоспеве који су могли да се чују док се побеђивало, смениле су критике када је стигао пораз. Играчи су се из Берлина вратили без… »
Пешић отворио душу након Еуробаскета - "говоре ми да сам дементан": Селектор у Сарајеву дао први интервју после дебакла!

Пешић отворио душу након Еуробаскета - "говоре ми да сам дементан": Селектор у Сарајеву дао први интервју после дебакла!

Мондо 17.10.2022
Селектор кошаркашке репрезентације светислав Пешић први пут о неким детаљима. Селектор кошаркашке репрезентације светислав Пешић први пут о неким детаљима. Кошаркашка репрезентација Србије предођена селектором Светиславом… »
Пешић опет љут на медије!

Пешић опет љут на медије!

Спортске.нет 17.10.2022
Србија се није прославила на Евробаскету, пали смо на првом озбиљном испиту и то против Италијана у првој утакмици која је била у нокаут фази. Тренер Светислав Пешић је интервју дао само за сајт КСС-а, а након тога истиче да га… »

Н1 Инфо 17.10.2022
Неславно се овог лета завршило учешће репрезензтације Србије на Европском првенству у кошарци. Хвалоспеве који су могли да се чују док се побеђивало, смениле су критике када је стигао пораз. Играчи су се из Берлина вратили без… »
Светислав Пешић бесан: Нико ме није звао након Еуробаскета, рекли су да сам дементан...

Светислав Пешић бесан: Нико ме није звао након Еуробаскета, рекли су да сам дементан...

Вечерње новости 17.10.2022
КОШАРКАШКА репрезентација Србије се није прославила на недавно одржаном Европском првенству у кошарци. Поново је кобан био пораз од Италије. ФОТО: КСС Након перфектно одигране групне фазе уследила је горка пилула за… »

Вести дана »