Povezane vesti
Pešić se oglasio prvi put posle evrobasketa: ‘Pričaju da sam dementan! Niko me nije pozvao!’
Hot sport 17.10.2022
Legendarni stručnjak se osvrnuo na komentare javnosti! Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da opravda ulogu favorita i dođe do medalje na Evropskom prvenstvu u košarci, održanom septembra meseca. Orlovi su takmičenje završili u osmini finala… »
Pešić: Niko me nije pozvao od kada je završeno EP, niko!
Sport klub 17.10.2022
Neslavno se ovog leta završilo učešće reprezenztacije Srbije na Evropskom prvenstvu u košarci. Hvalospeve koji su mogli da se čuju dok se pobeđivalo, smenile su kritike kada je stigao poraz. Igrači su se iz Berlina vratili bez selektora Svetislava Pešića… »
Pešić otvorio dušu nakon Eurobasketa - "govore mi da sam dementan": Selektor u Sarajevu dao prvi intervju posle debakla!
Mondo 17.10.2022
Selektor košarkaške reprezentacije svetislav Pešić prvi put o nekim detaljima. Selektor košarkaške reprezentacije svetislav Pešić prvi put o nekim detaljima. Košarkaška reprezentacija Srbije predođena selektorom Svetislavom Pešićem ispala je sa… »
Pešić opet ljut na medije!
Sportske.net 17.10.2022
Srbija se nije proslavila na Evrobasketu, pali smo na prvom ozbiljnom ispitu i to protiv Italijana u prvoj utakmici koja je bila u nokaut fazi. Trener Svetislav Pešić je intervju dao samo za sajt KSS-a, a nakon toga ističe da ga niko nije pozvao od… »
Pešić: Niko me nije pozvao od kada je završeno EP, niko!
N1 Info 17.10.2022
Neslavno se ovog leta završilo učešće reprezenztacije Srbije na Evropskom prvenstvu u košarci. Hvalospeve koji su mogli da se čuju dok se pobeđivalo, smenile su kritike kada je stigao poraz. Igrači su se iz Berlina vratili bez selektora Svetislava Pešića… »
Svetislav Pešić besan: Niko me nije zvao nakon Eurobasketa, rekli su da sam dementan...
Večernje novosti 17.10.2022
KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije se nije proslavila na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u košarci. Ponovo je koban bio poraz od Italije. FOTO: KSS Nakon perfektno odigrane grupne faze usledila je gorka pilula za reprezentaciju i navijače. Igrači su… »
Vesti dana »

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Nova pre 40 minutajoš 38 povezanih

Stižu pljuskovi, ovi delovi zemlje prvi na udaru! Žuti meteo alarm na snazi za pola Srbije!
Alo pre 20 minutajoš 16 povezanih

Srbija stoji iza ugovora o oružju sa izraelskim Elbitom vrednog 1,64 milijarde dolara
Nova pre 40 minutajoš 3 povezane

Rezigniranost i izdaja: Šta bi predaja Donbasa Rusiji značila za Ukrajinu
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih