Povezane vesti

Nestale Anđela i Nađa: Sestrama "jutjuberkama", majci i rođaci izgubio se svaki trag u Parizu

Nestale Anđela i Nađa: Sestrama "jutjuberkama", majci i rođaci izgubio se svaki trag u Parizu

Večernje novosti 18.10.2022
SRPSKE jutjuberke Anđela (22) i Nađa (20) Đorđević, koje po sajtu Socialblade.com mesečno od "Jutjuba" inkasiraju najmanje 5.000 dolara, navodno su u ponedeljak po podne nestale u Francuskoj. Foto Instagram/nadjiliccaaa Ovo je objavio njihov otac Zoran… »
Jutjuberke nestale, a sada se pojavio jezivi snimak! Čovek u crnom se šunjao ispred kuće i posmatrao ih (video)

Jutjuberke nestale, a sada se pojavio jezivi snimak! Čovek u crnom se šunjao ispred kuće i posmatrao ih (video)

Mondo 18.10.2022
Jedna od nestalih jutjuberki Anđela je pre tri dana objavila video u kojem se požalila pratiocima da je ispred svoje kuće videla nepoznatog muškarca koji se vrzmao oko njihove kuće. Jedna od nestalih jutjuberki Anđela je pre tri dana objavila video u… »
(Video) Pojavio se jezivi snimak nakon nestanka jutjuberki: Anđela snimila čoveka u crnom ispred kuće

(Video) Pojavio se jezivi snimak nakon nestanka jutjuberki: Anđela snimila čoveka u crnom ispred kuće

Blic 18.10.2022
Popularne jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević, nestale su juče bez traga i glasa kako je naveo njihov otac u svom obraćanju javnosti, a sada se na mrežama pojavio snimak koji je nastao nekoliko dana pre nestanka sestara. Anđela je, naime, pre tri dana… »
"Nemam nikakve informacije o porodici": Otac nestalih jutjuberki očajan: "Nisam spavao celu noć"

"Nemam nikakve informacije o porodici": Otac nestalih jutjuberki očajan: "Nisam spavao celu noć"

Blic 18.10.2022
Otac jutjuberki Anđele i Nađe Zoran Đorđević obavestio je pratioce na jutjubu da su njegove ćerke kao i supruga Tina i rođaka Marija nestale, a sada se oglasio za domaće medije i kaže da još uvek nema nikakvu informaciju o njima. - I dalje nemam nikakve… »
Pojavio se jezivi snimak nastao pre nestanka srpskih jutjuberki: Anđela snimila čoveka u crnom kako ih špijunira?! Teorije se…

Pojavio se jezivi snimak nastao pre nestanka srpskih jutjuberki: Anđela snimila čoveka u crnom kako ih špijunira?! Teorije se…

Kurir 18.10.2022
Otac nestalih jutjuberki Anđele i Nađe Zoran Đorđević na Jutjubu je u ponedeljak uveče objavio da su nestale njegove ćerke, kao i supruga Tina i rođaka Marija u Francuskoj. Slučaj još nije prijavio policiji jer po francuskom zakonu nestanak može da se… »
Ko su nestale jutjuberke Anđela i Nađa? Imale žestoke sukobe sa Baka Prasetom - mesečno sestre obrću hiljade dolara!

Ko su nestale jutjuberke Anđela i Nađa? Imale žestoke sukobe sa Baka Prasetom - mesečno sestre obrću hiljade dolara!

Mondo 18.10.2022
Zoran Đorđević, otac poznatih jutjuberki Anđele i Nađe, je u lajvu otkrio da su mu ćerke nestale kao i njihova majka, a njegova supruga, Tina. Otkrivamo ko su Anđela i Nađa i koliko mesečno zarađuju, i zašto su imale svađe sa Baka Prasetom. Zoran… »
Potpuna misterija nestanka jutjuberki: Novo oglašavanje oca Anđele i Nađe, otkrio detalje drame u Francuskoj! Nema mu ni žene…

Potpuna misterija nestanka jutjuberki: Novo oglašavanje oca Anđele i Nađe, otkrio detalje drame u Francuskoj! Nema mu ni žene…

Kurir 18.10.2022
Anđela i Nađa Đorđević, popularne srpske jutjuberke, nestale su u ponedeljak popodne u Francuskoj, objavio je njihov otac Zoran Đorđević, a od ponedeljka svaki trag se gubi i njihovoj majki Tini. Zoran je objasnio da mu je nastala čitava porodica - dve… »
„Ne znam gde mi je porodica“: Otac poznatih jutjuberki Anđele i Nađe tvrdi da su mu ćerke nestale

„Ne znam gde mi je porodica“: Otac poznatih jutjuberki Anđele i Nađe tvrdi da su mu ćerke nestale

Nova 18.10.2022
Otac jutjuberki Anđele i Nađe Zoran Đorđević objavio je tokom lajva na Jutjub kanalu kako ne zna gde mu se nalazi porodica i kako već satima ne može da stupi u kontakt sa njima. „Situacija nije dobra, jednostavno ja već nekoliko sati ne znam gde mi se… »
Detalji nestanka jutjuberki koje su bile u svađi sa Baka Prasetom: Otac izneo sve: "Izašle su da prošetaju kuče i tu im se…

Detalji nestanka jutjuberki koje su bile u svađi sa Baka Prasetom: Otac izneo sve: "Izašle su da prošetaju kuče i tu im se…

Blic 18.10.2022
Zoran Đorđević, otac popularnih srpskih jutjuberki Anđele i Nađe, nakon što je prošle noći u kratkom lajvu obelodanio da su mu nestale ćerke, otkrio je nove detalje. Zoran je, naime, rekao da od juče nema nikakve informacije o svojim ćerkama, kojima su… »

Vesti dana »

Vašington tone, ali se Tristan Vukčević budi

Vašington tone, ali se Tristan Vukčević budi

Sportske.net pre 37 minutajoš 56 povezanih
Preminuo bivši ministar Branislav Ivković

Preminuo bivši ministar Branislav Ivković

Vesti online pre 7 minutajoš 15 povezanih
Rusi pristali da prodaju vlasnički udeo u NIS-u

Rusi pristali da prodaju vlasnički udeo u NIS-u

Politika pre 37 minutajoš 13 povezanih