Повезане вести
Митровић: Надам се да ћемо Влаховић и ја бити изванредни у Катару
Политика 18.10.2022
ЛОНДОН – Најбољи стрелац у историји фудбалске репрезентације Србије Александар Митровић изјавио је у интервјуу за Газета дело спорт да се нада да ће он и нападач Јувентуса Душан Влаховић бити изванредни на предстојећем Мундијалу… »
Митровић открио зашто је слаб на италијане: Ево кога највише воли и шта каже о Србима у Италији!
Хот спорт 18.10.2022
Александар Митровић игра у јако доброј форми, повећао је свој голгетерски конто прошлог викенда, када је био прецизан против Борнмута, али је искористио прилику за италијанске медије да прокоментарише саиграче из репрезентације… »
Митровић: Слаб сам на Рому и Наполи, био сам близу Вучице
Спорт клуб 18.10.2022
Најбољи стрелац у историји фудбалске репрезентације Србије Александар Митровић изјавио је у интервјуу за Газета дело спорт да се нада да ће он и нападач Јувентуса Душан Влаховић бити изванредни на предстојећем Мундијалу у… »
Митровић: Слаб сам на Рому и Наполи, био сам близу Вучице
Н1 Инфо 18.10.2022
Најбољи стрелац у историји фудбалске репрезентације Србије Александар Митровић изјавио је у интервјуу за Газета дело спорт да се нада да ће он и нападач Јувентуса Душан Влаховић бити изванредни на предстојећем Мундијалу у… »
Митровић за "Газету" поредио Влаховића и Халанда: Душан би био ефикаснији у Ситију него што је у Јувентусу
Еуроневс 18.10.2022
Александар Митровић се опоравио од повреде, одмах је голом за Фулам потврдио да му пауза није "убила" голгетерски инстинкт, а у интервјуу за "Газета дело спорт" говорио је о Душану Влаховићу, Филипу Костићу, Сергеју Милинковићу… »
Вести дана »

Жестока борба на трибинама: Навијачи на смену прозивали једни друге!
Хот спорт пре 37 минутајош 59 повезаних

Ово је Сања добитница стана у игри "Узми рачун и победи" није ни знала да је данас прво извлачење
Дневник пре 7 минутајош 25 повезаних

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане

Црвена звезда освојила хумску: Искуство пресудило у драматичном 177. вечитом дербију
Курир пре 2 минутајош 62 повезане