Повезане вести
Брдо пластичних операција и експлицитни снимци: Бивши прети клиповима, рекао да су уринирали по њој, а ево шта она ради
Мондо 18.10.2022
Ива Гргурић решила да не одговара на тврдње наводног бившег партнера, бизнисмена из Хрватске Марјана Шарића. Ива Гргурић решила да не одговара на тврдње наводног бившег партнера, бизнисмена из Хрватске Марјана Шарића Ива… »
"После мене је имала интимне односе са мојим сином": Бизнисмен изнео шок тврдње о победници Задруге: "у телефону имам снимке…
Блиц 18.10.2022
Победница треће сезоне ријалитија "Задруга" Ива Гргурић испричала је у поменутом шоу програму да је била са знатно старијим хрвастким бизнисменом Маријаном Шарићем. Њене тадашње цимерке из Задруге откриле су да је била у… »
Бивши дечко Иве Гргурић тврди: Она је после мене била у вези и са мојим сином
Свет & Скандал 18.10.2022
Бивши дечко Иве Гргурић открио шоканте детаље о старлети Након што је летос проговорио о турбулетном односу са старлетом и победницом Задруге 3, Ивом Гргурић, бизнисмен Маријан Шарић је, за Курир Старс, одлучио да открије нове… »
Вести дана »

Свечани пријем испред виндзора Трамп и краљ Чарлс ушли у кочије, Вашингтон и Лондон склапају велики дил
Ало пре 18 минутајош 32 повезане

Још сутра свежије у Сремској Митровици, а онда и преко 30 степени
Озон пре 13 минутајош 27 повезаних

"Трагедија! Знао сам га откада је био дете..." Тренер код ког је Миловановић дебитовао сломљен због Дексине смрти: "Био је карактер и пре свега добар човек"
Курир пре 28 минутајош 51 повезана

Приведена још једна особа због протеста испред Филозофског факултета 5. септембра
Мој Нови Сад пре 3 минутајош 20 повезаних