Повезане вести
Пришао сам му и тражио да ми да руку: Слоба Радановић након драме на мосту испричао шта се догодило - "Препознао ме..."
Мондо 18.10.2022
Слоба Радановић је спасао живот човеку који је намеравао да изврши самоубиство, а ево шта се тачно догодило на Панчевачком мосту. Слоба Радановић је спасао живот човеку који је намеравао да изврши самоубиство, а ево шта се тачно… »
"Још се тресем, још сам мокар!" Прве речи Слобе Радановића након што је спречио човека да скочи с Панчевачког моста!
Мондо 18.10.2022
Слоба Радановић је данас у Београду испао велики херој, када је спречио човека да изврши самоубиство скоком с моста, а одмах је позвао супругу Јелену. Слоба Радановић је данас у Београду испао велики херој, када је спречио човека… »
Слоба Радановић поново испао херој! Спречио човека да не изврши самоубиство - нашао се на мосту и одмах реаговао!
Мондо 18.10.2022
Слоба Радановић је учинио још један хумани гест, данас у Београду. Слоба Радановић је учинио још један хумани гест, данас у Београду. Певач Слободан Радановић је спречио човека да скочи са Панчевачког моста у Београду, сазнају… »
Вести дана »

Хронологија аутобуских несрећа у Србији Пропусти односе животе на друмовима
Дневник пре 1 сатјош 42 повезане

Сунчан дан, после јутарњег мраза – температура до 17 степени
Глас Зајечара пре 3 сатајош 25 повезаних

Откривамо шта се дешава са мајком бебе која је пронађена мртва у Новом Саду: Сумња се да се породила насред улице, полиција се не одваја од ње у болници!
Курир пре 51 минутајош 19 повезаних

“Како је пруга Ниш-Димитровград поскупела са 268 на 502 милиона евра” – расправа у Скупштини Србије
Наиссус инфо пре 51 минутајош 18 повезаних

Зеленски изјавио да је спреман да разговара са Трампом и Путином уколико буде позван на самит
Нова пре 1 сатјош 17 повезаних