Повезане вести

Слоба Радановић спречио човека да скочи с моста, па открио све детаље потресног догађаја

Слоба Радановић спречио човека да скочи с моста, па открио све детаље потресног догађаја

Свет & Скандал 18.10.2022
Слоба Радановић спречио самоубиство Певач Слоба Радановић данас је око 16 часова спречио човека да скочи са Панчевачког моста и на тај начин изврши самоубиство. Поводом овог херојског чина огласила се певачева супруга, која је за… »
"Ухватио сам га за руку и повукао преко моста": Слоба Радановић се огласио након што је човеку спасио живот, открио детаље…

"Ухватио сам га за руку и повукао преко моста": Слоба Радановић се огласио након што је човеку спасио живот, открио детаље…

Блиц 18.10.2022
Слоба Радановић данас је око 16 часова одговорио човека од намере да скочи са Панчевачког моста, а сада се тим поводом огласио за "Блиц". - Мислим да од овога свега не треба правити сензацију, и потенцирати херојство. Поента ове… »
Певач Слоба Радановић за кратко време имао два херојска чина

Певач Слоба Радановић за кратко време имао два херојска чина

Вести онлине 18.10.2022
Певач Слоба Радановић око 16 часова спасао човека, који је покушао да се убије скоком са Панчевачког моста. Наиме, фолкер је колима прелазио мост када је видео човека који жели да се баци у реку. – Радановић му је пришао и оборио… »

Вести дана »