Povezane vesti

Nikako da naučimo iz grešaka! Anđušić zna šta je glavni problem Partizana: Biće sve lakše posle prve evroligaške pobede!…

Nikako da naučimo iz grešaka! Anđušić zna šta je glavni problem Partizana: Biće sve lakše posle prve evroligaške pobede!…

Mondo 19.10.2022
Danilo Anđušić je posle poraza od Armanija pričao o dešavanjima na parketu, grešakama koje se ponavljaju, problemima... Danilo Anđušić je posle poraza od Armanija pričao o dešavanjima na parketu, grešakama koje se ponavljaju, problemima... Partizan će… »
Egzum izbezumljen, ovo nikad nije doživeo!

Egzum izbezumljen, ovo nikad nije doživeo!

Sportske.net 19.10.2022
Teško da ćete videti igrača koji je oduševljen i pored poraza. Naravno, pomešana su osećanja Danteu Egzumu posle poraza od Armanija, ali je on oduševljen navijačima. "Ovo je bila najbolja atmosfera koju sam doživeo u karijeri. Svi smo razočarani zbog… »
Nikada u karijeri nisam igrao u boljoj atmosferi! Egzum se oglasio: Sudije se neće prilagoditi na mene, moram ja na njih

Nikada u karijeri nisam igrao u boljoj atmosferi! Egzum se oglasio: Sudije se neće prilagoditi na mene, moram ja na njih

Mondo 19.10.2022
Dante Egzum posle poraza od Armanija pričao je o greškama, atmosferi, detaljima koji su odlučili meč... Dante Egzum posle poraza od Armanija pričao je o greškama, atmosferi, detaljima koji su odlučili meč... Partizan još čeka na prvu evroligašku pobedu… »
FOTO reportaža - Partizan vs Armani

FOTO reportaža - Partizan vs Armani

Sportske.net 19.10.2022
Utakmica koju su navijači Partizana čekali osam i po godina protekla je u fantastičnoj atmosferi. Crno-beli su dočekali italijanski Armani u trećem kolu Evrolige, ali ovaj meč je bio poseban zbog toga što je bio Partizanov prvi na domaćem terenu posle… »
„Frustrirajuće je kada gubite ovako“: Egzum razočaran zbog Partizanove ispuštene pobede

„Frustrirajuće je kada gubite ovako“: Egzum razočaran zbog Partizanove ispuštene pobede

Danas 19.10.2022
Crno-beli nisu dobili ni treći meč u povratničkoj sezoni u Evroligi. Imao je Partizan u šaci Olimpiju Milano, ali je na kraju ponovo bio poražena strana (75:80). „Ovo je bila najbolja atmosfera koju sam doživeo u karijeri. Svi smo razočarani zbog poraza… »
Eksum nakon poraza: Mislim da ćemo biti sve bolji. Duga je sezona! (foto)

Eksum nakon poraza: Mislim da ćemo biti sve bolji. Duga je sezona! (foto)

Hot sport 19.10.2022
Nakon trećeg u nizu poraza u prva tri kola Evrolige, Dante Eksum je izneo svoje prve utiske. Bio je ovo prvi meč u Evroligi pred domaćom publikom crno-belih posle osam i po godina, pa je većina igrača tek večeras osetila kakav vetar u leđa daju… »
Partizan nije izdržao, poslednja četvrtina koštala pobede crno-bele u Evroligi

Partizan nije izdržao, poslednja četvrtina koštala pobede crno-bele u Evroligi

Danas 19.10.2022
Imali su košarkaši Partizana i dvocifrenu prednost tokom prvog poluvremena, činilo se da će u 3. kolu ostvariti prvu evroligašku pobedu još od 2014, međutim, u nastavku je usledio veliki pad u igri domaćina, jasna bezidejnost i slaba produktivnost… »
Etore Mesina: Treneri gube utakmice, a igrači ih dobijaju

Etore Mesina: Treneri gube utakmice, a igrači ih dobijaju

Euronews 19.10.2022
Trener košarkaša Armanija Etore Mesina izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv Partizana u meču trećeg kola Evrolige. Italijanski klub je večeras u Beogradu slavio sa 80:75. "Teško je trenerima da govore nešto posle poraza, trebalo bi razmisliti o… »
Željko Obradović: Učiniću sve da spremim tim za Virtus

Željko Obradović: Učiniću sve da spremim tim za Virtus

Euronews 19.10.2022
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras da će učiniti sve da osposobi tim za naredni meč u Evroligi. Partizan je večeras poražen u Beogradu od Armanija 80:75 u meču trećeg kola Evrolige. Ovo je bio treći uzastopni poraz… »
Obradović: Utakmica odlučena zbog naših loših selekcija napada i prodatih lopti

Obradović: Utakmica odlučena zbog naših loših selekcija napada i prodatih lopti

Danas 18.10.2022
Kao i protiv Baskonije, Partizan je večeras sve vreme bio u igri, ali je u trećem uzastopnom evroligaškom porazu, ovoga puta od Armanija, pokazao konstantnost u ponavljanju grešaka koje kvalitetniji timovi umešno kažnjavaju. Željko Obradović bio je… »

Vesti dana »

Danas počeo zimski raspust, drugo polugođe kreće 19. januara

Danas počeo zimski raspust, drugo polugođe kreće 19. januara

Serbian News Media pre 29 minutajoš 12 povezanih
AMSS upozorio na opasnost od poledice

AMSS upozorio na opasnost od poledice

Beta pre 44 minutajoš 9 povezanih
Radno vreme prodavnica, pošti i garaža tokom praznika

Radno vreme prodavnica, pošti i garaža tokom praznika

Vreme pre 39 minutajoš 7 povezanih