Повезане вести

Никако да научимо из грешака! Анђушић зна шта је главни проблем Партизана: Биће све лакше после прве евролигашке победе!…

Никако да научимо из грешака! Анђушић зна шта је главни проблем Партизана: Биће све лакше после прве евролигашке победе!…

Мондо 19.10.2022
Данило Анђушић је после пораза од Арманија причао о дешавањима на паркету, грешакама које се понављају, проблемима... Данило Анђушић је после пораза од Арманија причао о дешавањима на паркету, грешакама које се понављају… »
Егзум избезумљен, ово никад није доживео!

Егзум избезумљен, ово никад није доживео!

Спортске.нет 19.10.2022
Тешко да ћете видети играча који је одушевљен и поред пораза. Наравно, помешана су осећања Дантеу Егзуму после пораза од Арманија, али је он одушевљен навијачима. "Ово је била најбоља атмосфера коју сам доживео у каријери… »
Никада у каријери нисам играо у бољој атмосфери! Егзум се огласио: Судије се неће прилагодити на мене, морам ја на њих

Никада у каријери нисам играо у бољој атмосфери! Егзум се огласио: Судије се неће прилагодити на мене, морам ја на њих

Мондо 19.10.2022
Данте Егзум после пораза од Арманија причао је о грешкама, атмосфери, детаљима који су одлучили меч... Данте Егзум после пораза од Арманија причао је о грешкама, атмосфери, детаљима који су одлучили меч... Партизан још чека на… »
ФОТО репортажа - Партизан вс Армани

ФОТО репортажа - Партизан вс Армани

Спортске.нет 19.10.2022
Утакмица коју су навијачи Партизана чекали осам и по година протекла је у фантастичној атмосфери. Црно-бели су дочекали италијански Армани у трећем колу Евролиге, али овај меч је био посебан због тога што је био Партизанов први… »
„Фрустрирајуће је када губите овако“: Егзум разочаран због Партизанове испуштене победе

„Фрустрирајуће је када губите овако“: Егзум разочаран због Партизанове испуштене победе

Данас 19.10.2022
Црно-бели нису добили ни трећи меч у повратничкој сезони у Евролиги. Имао је Партизан у шаци Олимпију Милано, али је на крају поново био поражена страна (75:80). „Ово је била најбоља атмосфера коју сам доживео у каријери. Сви… »
Ексум након пораза: Мислим да ћемо бити све бољи. Дуга је сезона! (фото)

Ексум након пораза: Мислим да ћемо бити све бољи. Дуга је сезона! (фото)

Хот спорт 19.10.2022
Након трећег у низу пораза у прва три кола Евролиге, Данте Ексум је изнео своје прве утиске. Био је ово први меч у Евролиги пред домаћом публиком црно-белих после осам и по година, па је већина играча тек вечерас осетила какав… »
Партизан није издржао, последња четвртина коштала победе црно-беле у Евролиги

Партизан није издржао, последња четвртина коштала победе црно-беле у Евролиги

Данас 19.10.2022
Имали су кошаркаши Партизана и двоцифрену предност током првог полувремена, чинило се да ће у 3. колу остварити прву евролигашку победу још од 2014, међутим, у наставку је уследио велики пад у игри домаћина, јасна безидејност и… »
Еторе Месина: Тренери губе утакмице, а играчи их добијају

Еторе Месина: Тренери губе утакмице, а играчи их добијају

Еуроневс 19.10.2022
Тренер кошаркаша Арманија Еторе Месина изјавио је да је задовољан победом против Партизана у мечу трећег кола Евролиге. Италијански клуб је вечерас у Београду славио са 80:75. "Тешко је тренерима да говоре нешто после пораза… »
Жељко Обрадовић: Учинићу све да спремим тим за Виртус

Жељко Обрадовић: Учинићу све да спремим тим за Виртус

Еуроневс 19.10.2022
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је вечерас да ће учинити све да оспособи тим за наредни меч у Евролиги. Партизан је вечерас поражен у Београду од Арманија 80:75 у мечу трећег кола Евролиге. Ово је био трећи… »
Обрадовић: Утакмица одлучена због наших лоших селекција напада и продатих лопти

Обрадовић: Утакмица одлучена због наших лоших селекција напада и продатих лопти

Данас 18.10.2022
Као и против Басконије, Партизан је вечерас све време био у игри, али је у трећем узастопном евролигашком поразу, овога пута од Арманија, показао константност у понављању грешака које квалитетнији тимови умешно кажњавају… »

Вести дана »