Povezane vesti
"Jedan od pet stvarnih prijatelja": Putin poslao Berluskoniju pismo i votku za rođendan: Ponovo smo raspalili odnose
Blic 19.10.2022
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je da je ponovo bio u kontaktu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i da je nedavno razmenio sa njim prijateljska pisma, preneo je Rojters pozivajući se na audio snimak koji je danas objavila… »
Berluskoni: Putin mi je poslao 20 flaša votke i dirljivo pismo
Pravda 19.10.2022
Za najviše tri dana konačnu listu ministara treba staviti na uvid italijanskom predsedniku. Lista se, međutim, menja u zavisnosti od toga ko je sastavlja. Silvio Berluskoni, deo većinske centralne desnice koja je u septembru pobedila na izborima u… »
Rusija, Italija i politika: Silvio Berluskoni priznao da mu je Putin slao „ljupka pisma" i votku, otkriveno u snimku
BBC News 19.10.2022
Berluskonijev tonski snimak, koji se pojavio u medijima, preti da zada nove glavobolje budućoj premijerki Đorđi Meloni. Silvio Berluskoni, čija će partija biti deo nove koalicione vlade u Italiji, na udaru je kritika pošto se hvalio da je obnovio… »
Vlada u Rimu pod znakom pitanja; Berluskoni unosi nemir: Od Putina sam dobio votku i dirljivo pismo
RTS 19.10.2022
Za najviše tri dana konačnu listu ministara treba staviti na uvid italijanskom predsedniku. Lista se, međutim, menja u zavisnosti od toga ko je sastavlja. Silvio Berluskoni, deo većinske centralne desnice koja je u septembru pobedila na izborima u… »
Berluskoni: Ponovo sam bio u kontaktu sa Vladimirom Putinom
Euronews 19.10.2022
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je da je ponovo bio u kontaktu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i da je nedavno razmenio sa njim prijateljska pisma, preneo je Rojters pozivajući se na audio snimak koji je objavila… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 44 povezane