Povezane vesti

"Jedan od pet stvarnih prijatelja": Putin poslao Berluskoniju pismo i votku za rođendan: Ponovo smo raspalili odnose

"Jedan od pet stvarnih prijatelja": Putin poslao Berluskoniju pismo i votku za rođendan: Ponovo smo raspalili odnose

Blic 19.10.2022
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je da je ponovo bio u kontaktu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i da je nedavno razmenio sa njim prijateljska pisma, preneo je Rojters pozivajući se na audio snimak koji je danas objavila… »
Berluskoni: Putin mi je poslao 20 flaša votke i dirljivo pismo

Berluskoni: Putin mi je poslao 20 flaša votke i dirljivo pismo

Pravda 19.10.2022
Za najviše tri dana konačnu listu ministara treba staviti na uvid italijanskom predsedniku. Lista se, međutim, menja u zavisnosti od toga ko je sastavlja. Silvio Berluskoni, deo većinske centralne desnice koja je u septembru pobedila na izborima u… »
Rusija, Italija i politika: Silvio Berluskoni priznao da mu je Putin slao „ljupka pisma" i votku, otkriveno u snimku

Rusija, Italija i politika: Silvio Berluskoni priznao da mu je Putin slao „ljupka pisma" i votku, otkriveno u snimku

BBC News 19.10.2022
Berluskonijev tonski snimak, koji se pojavio u medijima, preti da zada nove glavobolje budućoj premijerki Đorđi Meloni. Silvio Berluskoni, čija će partija biti deo nove koalicione vlade u Italiji, na udaru je kritika pošto se hvalio da je obnovio… »
Vlada u Rimu pod znakom pitanja; Berluskoni unosi nemir: Od Putina sam dobio votku i dirljivo pismo

Vlada u Rimu pod znakom pitanja; Berluskoni unosi nemir: Od Putina sam dobio votku i dirljivo pismo

RTS 19.10.2022
Za najviše tri dana konačnu listu ministara treba staviti na uvid italijanskom predsedniku. Lista se, međutim, menja u zavisnosti od toga ko je sastavlja. Silvio Berluskoni, deo većinske centralne desnice koja je u septembru pobedila na izborima u… »
Berluskoni: Ponovo sam bio u kontaktu sa Vladimirom Putinom

Berluskoni: Ponovo sam bio u kontaktu sa Vladimirom Putinom

Euronews 19.10.2022
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je da je ponovo bio u kontaktu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i da je nedavno razmenio sa njim prijateljska pisma, preneo je Rojters pozivajući se na audio snimak koji je objavila… »

Vesti dana »