Povezane vesti
Grubo uletela voditelju usred rečenice! Tanja Savić prekinula Žiku - "Razvela sam se, ali ne svojom voljom"
Mondo 19.10.2022
Tanja Savić iznenada je pomalo drsko prekinula Žiku Jakšića u emisiji "Nikad nije kasno", gde je pevačica bila gost. Tanja Savić iznenada je pomalo drsko prekinula Žiku Jakšića u emisiji "Nikad nije kasno", gde je pevačica bila gost. Tanja… »
„Razvela sam se, ali ne svojom voljom“: Šok izjava Tanje Savić
Nova 19.10.2022
Pevačica iskreno o krahu ljubavi. Tanja Savić je gostovala u emisiji „Nikad nije kasno“ i tom prilikom se dotakla svog razvoda. „Godine 2004. je bila jaudicija u Požarevcu i tada je izašla jedna uplašena devojčica. Saša i ja smo zaista bili… »
Vesti dana »

Studenti nastavljaju do Strazbura, pojedini fakulteti o povratku na nastavu
NIN pre 18 minutajoš 28 povezanih

"Nećemo prihvatiti ovakav oblik nasilničkog ponašanja": Tramp uveo brutalne carine Kini, iz Pekinga mu stigao moćan odgovor!
Kurir pre 7 minutajoš 48 povezanih

Vučić zapretio studentima u blokadi i UM: To će biti zahtev od kog se neće odustati
N1 Info pre 24 minutajoš 20 povezanih

Evropski parlament usvojio izveštaj o Srbiji: Tempo zavisi od napretka, primećena posvećenost članstvu
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih

Sud raspisao poternicu za šestoro studenata, aktivista grupe Stav: Terete se za napad na ustavno uređenje, pripremali terorostički napad na RTS
Kurir pre 25 minutajoš 13 povezanih