Povezane vesti
Konstrakta na promociji knjige Branka Rosića: „U 40. poglavlju dolazimo do potpunog kraha“
Nova 19.10.2022
Za sve ono za šta se nisam odmetnuo u životu, odmetnuo sam se u knjigama, kazao je Branko Rosić diplomirani mašinski inženjer, nekadašnji panker, novinar, pisac i nosilac medalje Britanske imperije sinoć na promociji svoje treće knjige "Dolazak matadora"… »
Konstrakta: Najveća impresija iz knjige mi je kako je Rosić završio revoluciju
N1 Info 19.10.2022
"Za sve ono za šta se nisam odmetnuo u životu, odmetnuo sam se u knjigama", kazao je Branko Rosić diplomirani mašinski inženjer, nekadašnji panker, novinar, pisac i nosilac medalje Britanske imperije na promociji svoje treće knjige „Dolazak matadora“ u… »
Konstrakta: Najveća impresija iz knjige mi je to kako je Rosić završio revoluciju u jednoj stranici
Danas 18.10.2022
– Za sve ono za šta se nisam odmetnuo u životu, odmetnuo sam se u knjigama – kazao je Branko Rosić diplomirani mašinski inženjer, nekadašnji panker, novinar, pisac i nosilac medalje Britanske imperije večeras na promociji svoje treće knjige „Dolazak… »
Vesti dana »

Drugi dan blokada Suda u Novom Sadu: Potiskivanje građana, legitimisanje i privođenje
Mašina pre 1 satjoš 30 povezanih

Protesti i kontraprotesti u Subotici: SNS poziva na skup, studenti apeluju na mir
Serbian News Media pre 11 minutajoš 24 povezane

Đilas traži ostavku Brnabić zbog optužbi da je pad nadstrešnice bio teroristički akt
Serbian News Media pre 2 satajoš 9 povezanih