Povezane vesti
Konstrakta na promociji knjige Branka Rosića: „U 40. poglavlju dolazimo do potpunog kraha“
Nova 19.10.2022
Za sve ono za šta se nisam odmetnuo u životu, odmetnuo sam se u knjigama, kazao je Branko Rosić diplomirani mašinski inženjer, nekadašnji panker, novinar, pisac i nosilac medalje Britanske imperije sinoć na promociji svoje treće knjige "Dolazak matadora"… »
Konstrakta: Najveća impresija iz knjige mi je kako je Rosić završio revoluciju
N1 Info 19.10.2022
"Za sve ono za šta se nisam odmetnuo u životu, odmetnuo sam se u knjigama", kazao je Branko Rosić diplomirani mašinski inženjer, nekadašnji panker, novinar, pisac i nosilac medalje Britanske imperije na promociji svoje treće knjige „Dolazak matadora“ u… »
Konstrakta: Najveća impresija iz knjige mi je to kako je Rosić završio revoluciju u jednoj stranici
Danas 18.10.2022
– Za sve ono za šta se nisam odmetnuo u životu, odmetnuo sam se u knjigama – kazao je Branko Rosić diplomirani mašinski inženjer, nekadašnji panker, novinar, pisac i nosilac medalje Britanske imperije večeras na promociji svoje treće knjige „Dolazak… »
Vesti dana »
(Foto) Finale Kupa Srbije u Loznici kasnilo zbog sukoba navijača Zvezde i policije, bačeni topovski udari
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 44 povezane
Od trgovine do tehnologije: Kako odnos SAD i Kine utiče na svetsku ekonomiju
Newsmax Balkans pre 8 minutajoš 59 povezanih
Rasprava o setu izbornih zakona u Skupštini završena za danas, različiti stavovi vlasti i opozicije o ključnim izmenama
Insajder pre 3 satajoš 44 povezane
Gotika, futurizam, mrak: Ovo su 3 najmoćnija kostima sa Evrovizije o kojima se najviše priča!
Kurir pre 3 satajoš 73 povezane
Iran: SAD više ne mogu da transportuju oružje kroz Ormuski moreuz; Centkom: Američki lovac F-35A patrolira iznad moreuza
RTS pre 38 minutajoš 39 povezanih