Повезане вести
"Шутирале су ме по телу и газиле по глави": Ива Гргурић открила језиве сцене из детињства: Због њега највше пати
Блиц 19.10.2022
Хрватска старлета која се прославила победом у "Задрузи 3", Ива Гргурић, проговорила је о најтежим тренуцима одрастања, када је свакодневно трпела вршњачко насиље све до краја средње школе. Ива Гргурић тврди да је жене никад… »
Шест девојака је крвнички претукло! Бизнисмен је отпужио за проституцију, она добијала батине - "Газиле су ме по глави"
Мондо 19.10.2022
Ива Гргурић, која се нашла на мети стравичних оптужби од хрватског бизнисмена Маријана Шарића, открила детаље злостављања које је годинама трпела. Ива Гргурић, која се нашла на мети стравичних оптужби од хрватског бизнисмена… »
Девојке су ме шутирале и газиле по глави! Исповест Иве Гргурић о стравичном детињству, хрватском богаташу, а због њега пати…
Курир 19.10.2022
Ива Гргурић, хрватска старлета и победница треће сезоне "Задруге", описивала је најтеже животне тренутке и казала да је доживљавала озбиљно вршњачко насиље све до краја средње школе. Победница "Задруге" тврди да је жене… »
Вести дана »
"Разочаран сам што још увек није прочитао наш предлог": Расту тензије између Трампа и Зеленског?
Мондо пре 31 минутајош 24 повезане
Почела пријава објеката за легализацију: Прорадила платформа „Свој на своме“
Недељник пре 7 минутајош 22 повезане
Јокићев „тачдаун“ за неверицу: Један потез који је оставио НБА у шоку! (видео)
Хот спорт пре 17 минутајош 19 повезаних