Povezane vesti
KAD POČINJE PAD CENE KVADRATA: Nagla pojeftinjenja već krenula u EU
Moj Novi Sad 19.10.2022
Zbog rastuće inflacije i povećanja kamatnih stopa, svi faktori za pad cena na tržištu nekretnina postoje, ali tržište ipak reaguje drugačije. Stambeni krediti sve su skuplji, rate su sve veće. Istovremeno stagnira gradnja, što bi u istom pravcu trebalo… »
Kad će cena kvadrata početi da pada: Tržišta u EU već se hlade: Posle rasta i do 10 odsto, sada gledamo i prilično oštra…
Blic 19.10.2022
Zbog rastuće inflacije i povećanja kamatnih stopa, svi faktori za pad cena na tržištu nekretnina postoje, ali tržište ipak reaguje drugačije. Stambeni krediti sve su skuplji, rate su sve veće. Istovremeno stagnira gradnja, što bi u istom pravcu trebalo… »
Vesti dana »

Kijev: Eksplozije u ruskim energetskim postrojenjima; Moskva: Napad na pogone za proizvodnju ukrajinskih dronova
RTS pre 1 satjoš 43 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih

Crveni meteo-alarm za područje Jablaničkog okruga, najviša temperatura 38 stepeni
Jugmedia pre 4 satijoš 44 povezane