Povezane vesti

Đukanović: Spreman sam da se povučem

Đukanović: Spreman sam da se povučem

Vesti online 19.10.2022
Crnogorski predsednik i lider DPS Milo Ðukanvić izjavio je da je spreman da se povuče iz političkog života. Milo Ðukanvić, koga je premijer Dritan Abazović nedavno označio kao pokrovitelja šverca cigareta u Crnoj Gori, izjavio je da je spreman… »
Đukanović: Povući ću se kad nađu neku moju skrivenu kompaniju preko koje sam prao novac

Đukanović: Povući ću se kad nađu neku moju skrivenu kompaniju preko koje sam prao novac

Politika 19.10.2022
PODGORICA – Predsednik Crne Gore i predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović poručio je da je spreman da se povuče iz političkog života, kad „prvi put u inostranstvu ili u zemlji pronađu” neku njegovu skrivenu kompaniju… »
Milo Đukanović otkrio kad je spreman da se povuče

Milo Đukanović otkrio kad je spreman da se povuče

Radio 021 19.10.2022
Predsednik Crne Gore i predsednik DPS Milo Đukanović poručio je da će se povući iz političkog života kad "prvi put u inostranstvu ili u zemlji pronađu" neku njegovu skrivenu kompaniju. "Kada prvi put pronađu jedan cent skrivenog novca u domaćim… »

Novi magazin 19.10.2022
Predsednik Crne Gore i predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović poručio je da je spreman da se povuče iz političkog života, kad "prvi put u inostranstvu ili u zemlji pronađu" neku njegovu skrivenu kompaniju, preko koje je… »
Milo Đukanović saopštio u kom slučaju bi se povukao iz politike

Milo Đukanović saopštio u kom slučaju bi se povukao iz politike

N1 Info 19.10.2022
Predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović poručio je kako je spreman da se povuče se iz političkog života, kad "prvi put u inostranstvu ili u zemlji pronađu" neku njegovu skrivenu kompaniju, preko koje je obavljao delatnost… »
Milo Đukanović otkrio kada se povlači iz politike

Milo Đukanović otkrio kada se povlači iz politike

Nova 19.10.2022
Predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović poručio je kako je spreman da se povuče se iz političkog života, kad "prvi put u inostranstvu ili u zemlji pronađu" neku njegovu skrivenu kompaniju, preko koje je obavljao delatnost… »

Vesti dana »