Povezane vesti
Erdogan i Putin dogovorili "trakijski gasovod": Evropi i Srbiji potreban novi snabdevač gasa, a ne nova ruta do Rusije
Euronews 19.10.2022
Turska želi da postane najveće gasno čvorište za snabdevanje Evrope, a u planu ima izgradnju tri kraka od kojih bi jedan gasovod išao i do Srbije. Ovo je, kako je danas rekao turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, već dogovoreno s ruskim… »
Pao dogovor Putina i Erdogana: Evropa može da uzima ruski gas preko Turske
Nova 19.10.2022
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan saopštio je da se dogovorio sa ruskim liderom Vladimirom Putinom o gasnom čvorištu, tako da Evropa može da uzima ruski gas preko Turske. „Sada Evropa razmišlja kako da sebi obezbedi energiju u predstojećoj… »
Erdogan: Dogovorio sam se s Putinom, Evropi gas preko Turske
Dnevnik 19.10.2022
ANKARA: Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan saopštio je danas da se sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom dogovorio da se u Turskoj formira čvorište za trgovanje prirodnim gasom. Obraćajući se članovima svoje AK stranke u parlamentu, Erdogan je… »
Dogovorili se Putin i Erdogan: Evropa može da koristi ruski gas preko Turske
N1 Info 19.10.2022
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da je postigao dogovor sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom o gasnom čvorištu. On je na sastanku svoje Stranke pravde i razvoja u turskom parlamentu rekao da Evropa može da koristi ruski gas preko… »
Erdogan najavio dogovor sa Putinom: Gradi se gasno čvorište! Evropa će preko Turske da dobija gas
Kurir 19.10.2022
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan najavio je sporazum sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o uspostavljanju gasnog čvorišta u Turskoj, najvećeg u Evropi. Danas evropske zemlje aktivno traže načine za kupovinu gasa, dok Turska nema takvih… »
Erdogan: Dogovorio sam se s Putinom, imaćemo gasno čvorište u Turskoj
Telegraf 19.10.2022
Erdogan je preneo kako mu je Putin rekao da Evropa može da nabavlja gas na čvorištu u Turskoj. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan saopštio je da se sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom dogovorio da se u Turskoj formira čvorište za trgovanje… »
Erdogan: Putin i ja smo postigli dogovor o gasnom čvorištu
Blic 19.10.2022
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da je postigao dogovor sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom o gasnom čvorištu. On je na sastanku Stranke pravde i razvoja (AKP) u turskom parlamentu rekao da Evropa može da koristi ruski gas preko… »
Vesti dana »

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 51 minutajoš 17 povezanih

VIDEO Klipersi sprečili Nikse da obezbede plej-of: Bogdanović pomagao u rapsodiji dve zvezde tima
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih

Košarkaši LA Klipersa pobedili Njujork, Bogdanović ubacio četiri poena
Politika pre 1 satjoš 17 povezanih