Повезане вести

Ердоган и Путин договорили "тракијски гасовод": Европи и Србији потребан нови снабдевач гаса, а не нова рута до Русије

Ердоган и Путин договорили "тракијски гасовод": Европи и Србији потребан нови снабдевач гаса, а не нова рута до Русије

Еуроневс 19.10.2022
Турска жели да постане највеће гасно чвориште за снабдевање Европе, а у плану има изградњу три крака од којих би један гасовод ишао и до Србије. Ово је, како је данас рекао турски председник Реџеп Тајип Ердоган, већ договорено… »
Пао договор Путина и Ердогана: Европа може да узима руски гас преко Турске

Пао договор Путина и Ердогана: Европа може да узима руски гас преко Турске

Нова 19.10.2022
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган саопштио је да се договорио са руским лидером Владимиром Путином о гасном чворишту, тако да Европа може да узима руски гас преко Турске. „Сада Европа размишља како да себи обезбеди енергију… »
Ердоган: Договорио сам се с Путином, Европи гас преко Турске

Ердоган: Договорио сам се с Путином, Европи гас преко Турске

Дневник 19.10.2022
АНКАРА: Турски председник Реџеп Тајип Ердоган саопштио је данас да се са руским колегом Владимиром Путином договорио да се у Турској формира чвориште за трговање природним гасом. Обраћајући се члановима своје АК странке у… »
Ердоган најавио договор са Путином: Гради се гасно чвориште! Европа ће преко Турске да добија гас

Ердоган најавио договор са Путином: Гради се гасно чвориште! Европа ће преко Турске да добија гас

Курир 19.10.2022
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган најавио је споразум са руским председником Владимиром Путином о успостављању гасног чворишта у Турској, највећег у Европи. Данас европске земље активно траже начине за куповину гаса, док… »
Договорили се Путин и Ердоган: Европа може да користи руски гас преко Турске

Договорили се Путин и Ердоган: Европа може да користи руски гас преко Турске

Н1 Инфо 19.10.2022
Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да је постигао договор са руским колегом Владимиром Путином о гасном чворишту. Он је на састанку своје Странке правде и развоја у турском парламенту рекао да Европа може да… »
Ердоган: Договорио сам се с Путином, имаћемо гасно чвориште у Турској

Ердоган: Договорио сам се с Путином, имаћемо гасно чвориште у Турској

Телеграф 19.10.2022
Ердоган је пренео како му је Путин рекао да Европа може да набавља гас на чворишту у Турској. Турски председник Реџеп Тајип Ердоган саопштио је да се са руским колегом Владимиром Путином договорио да се у Турској формира… »
Ердоган: Путин и ја смо постигли договор о гасном чворишту

Ердоган: Путин и ја смо постигли договор о гасном чворишту

Блиц 19.10.2022
Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да је постигао договор са председником Русије Владимиром Путином о гасном чворишту. Он је на састанку Странке правде и развоја (АКП) у турском парламенту рекао да Европа може да… »

Вести дана »