Povezane vesti
Šok otkriće - pronađena grobnica Svetog Nikole?! "Bila je potopljena vekovima", krijumčari su ukrali pogrešne kosti!
Mondo 19.10.2022
U Turskoj je pronađena grobnica Svetog Nikole! U Turskoj je pronađena grobnica Svetog Nikole! Grobnica Svetog Nikole otkrivena je nakon više od 1.600 godina kada su arheolozi locirali ostatke drevne crkve u Turskoj koja je ležala potopljena zbog porasta… »
Pronađen grob svetog Nikole – arheolozi došli do čudesnog otkrića
Nova 19.10.2022
Neverovatno arheološko otkriće. Grobnica svetog Nikole otkrivena je kada su arheolozi pronašli ostatke drevne crkve u Turskoj, u mestu Demre. Crkva je bila potopljena zbog porasta nivoa mora tokom srednjeg veka. Druga crkva izgrađena je na vrhu drevne… »
Vesti dana »
"Nikad nisam osetio ovako jak zemljotres..." Jeziva svedočenja građana nakon snažnog zemljotresa na Kosovu: "Mislio sam da će zidovi u zgradi da puknu"
Blic pre 33 minutajoš 5 povezanih
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kecmanović preokretom protiv kvalifikanta došao do prve pobede u sezoni
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 58 minutajoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 38 minutajoš 1 povezana