Povezane vesti
Gordana Đurđević Dimić, Dragomir Ljubinac i Muzej Vojvodine dobitnici Oktobarske nagrade Novog Sada
RTV 19.10.2022
NOVI SAD - Glumica Srpskog narodnog pozorišta Gordana Đurđević Dimić, humanista Dragomir Ljubinac i Muzej Vojvodine dobitnici su ovogodišnje Oktobarske nagrade Grada Novog Sada, dok je Novembarska povelja za 2022. godinu pripala Poljoprivrednoj… »
Proglašeni dobitnici Oktobarske nagrade i Novembarske povelje
Dnevnik 19.10.2022
NOVI SAD: Glumica Srpskog narodnog pozorišta Gordana Đurđević Dimić, humanista Dragomir Ljubinac i Muzej Vojvodine dobitnici su ovogodišnje Oktobarske nagrade Grada Novog Sada, dok je Novembarska povelja za 2022. godinu pripala Poljoprivrednoj… »
Dodeljene Oktobarska nagrada i Novembarska povelja, evo ko su dobitnici
Blic 19.10.2022
Glumica Srpskog narodnog pozorišta Gordana Đurđević Dimić, humanista Dragomir Ljubinac i Muzej Vojvodine dobitnici su ovogodišnje Oktobarske nagrade Grada Novog Sada, dok je Novembarska povelja za 2022. godinu pripala Poljoprivrednoj školi sa domom… »
Evo ko su dobitnici Oktobarske nagrade i Novembarske povelje za ovu godinu
Moj Novi Sad 19.10.2022
Na današnjoj svečanoj sednici odbornici Skupštine Grada Novog Sada izabrali su ovogodišnje laureate najvećih gradskih priznanja – Oktobarske nagrade i Novembarske povelje. Laureati Oktobarske nagradu su: glumica Srpskog narodnog pozorišta Gordana… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 18 minutajoš 1 povezana